inline leadership 

 

Get inline – Get STarted!

 

inline leadership programma 

 • Ben jij een gedreven ondernemer, CEO of Professional, die de lat extreem hoog legt, wilt groeien in leiderschap en zakelijk succes?
 • Ben jij bereid om jezelf kritisch aan te kijken en te doen wat nodig is om optimale prestaties en winstgevende resultaten te behalen? 
 • Beschouw jij succesvol ondernemen en leiderschapsontwikkeling als topsport?
 • Wil jij meer tijd, vrijheid, ontspanning en voldoening in je leven ervaren?
 • Wil jij de betrokkenheid, het enthousiasme en de prestaties van            jouw team naar topniveau brengen?
 • Heb je behoefte aan een gelijkwaardige sparringspartner?
 • Heb jij behoefte aan een kritische spiegel en scherpe gesprekspartner?
 • Ben jij toe aan meer creativiteit, frisse ideeën en een slimme businessstrategie waarmee jij de resultaten van je business aanzienlijk kan verhogen?

Business consultancy van topniveau

Heb jij naast een-op-een coaching en training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zakelijk succes, behoefte aan specifieke ondersteuning of advies op zakelijk gebied? Indien jouw hulpvraag niet tot mijn expertise behoort, dan heb ik een waardevol en zeer betrouwbaar netwerk van Professionals in de zakelijke dienstverlening (zogenaamde ‘INLINERS’) tot mijn beschikking: 

 • HR-professionals | Recruitment
 • Projectmanagement | Six Lean Sigma | Procesoptimalisatie
 • Facilitair Business Management 
 • Interim Management voor Commerciële slagkracht | duurzame groei van teams & organisatie 
 • Vitaalleiderschap | Teamcoaching 

bij grensverleggende Kick-off Strategiesessie met DNA analyse  

 

Tijdens de grensverleggende Kick-off Strategiesessie Get Inline – Get Started!  wordt jouw basis gelegd voor een vrij en succesvol leven met impact. 

Tijdens de Kick-off Strategiesessie kijken we aan de hand van de door jou vooraf ingevulde vragenlijst èn jouw unieke DNA analyse wie je bent en welk GOUD jij tot je beschikking hebt waarmee jij het verschil kunt maken. Tevens maken we inzichtelijk waar je nu staat en wat jij nodig hebt om jouw doel succesvol te bereiken. Deze uitgebreide Kick-off strategiesessie duurt ongeveer drie uur en is een waardevolle WAKE-UP CALL en de eerste stap naar jouw Next Level in Life & Business. 

Jouw investering; € 597,- excl. BTW 

Als wij er voor kiezen om na deze Kick-off strategiesessie een waardevolle samenwerking aan te gaan in een vorm die het beste bij jou past en het beste in jou naar boven haalt, wordt bovenstaande investering verrekend. 

 

Business Jaarkaart ‘Get inline – Get started! 

Heb jij geen behoefte aan een intensief Jaarprogramma Coaching & Training met Live-dagen, Masterminding en Masterclasses, maar wil jij veel liever een-op-een sparren, brainstormen en mij als jouw kritische spiegel en klankbord? Dat kan natuurlijk ook! 

De Business Jaarkaart ‘Get Inline – Get Started!‘ biedt – in de vorm van tien een-op-een sessies – een jaar lang ruimte om samen te sparren, brainstormen en jouw grensverleggende doelen succesvol te realiseren. Uiteraard ben ik tussen de sessies door jouw persoonlijke aanspreekpunt, kritische spiegel, klankbord en partner in crime…  

Wil jij gebruik maken van deze manier van samenwerken?

Neem dan contact op voor een intake-gesprek. 

online programma & mastermind ‘Get inline – Get Started!’

Iedere eerste en derde maandag van de maand van 10.00 – 11.30 uur is er de online Mastermindgroep ‘Get Inline – Get Started!’  

Een inspirerende online bijeenkomst voor gedreven ondernemers en professionals om samen te leren, elkaar te inspireren, uit te dagen en scherp te houden. Een veilige plek waar volop ruimte is voor vragen, verhalen, groei en ontwikkeling. 

Heb je interesse om deel te nemen aan het online programma Visie op Resultaat, de online Mastermindgroep met daarnaast ieder kwartaal een een-op-een strategiegesprek? Neem contact voor een persoonlijk intakegesprek. 

 

Businessretraite – simply be. 

Zodra we weer mogen reizen en live-bijeenkomsten mogen organiseren gaan we naar Schotland! Willem en Karin de Jong van het prachtige Broomhill House,  staan te popelen om een kleine groep bevlogen ondernemers, CEO’s en zelfstandig professionals in hun bijzonder mooie landhuis in de ruige en wonderschone Schotse Hooglanden te ontvangen. 

Heb jij interesse om jezelf een week lang onder te dompelen in het prachtige natuurschoon, de rust en in jouw persoonlijke groei in zelfbewustzijn, leiderschap en zakelijk succes? Laat het mij dan weten. Ik houd je graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Het streven is om in het najaar 2021 met een klein gezelschap van zeer bevlogen ondernemers, leiders en professionals naar Schotland af te reizen..

Ga je mee? Get Inline – Get Started! 

 

 

Download het gratis e-book

Inline Leadership

Voor bevlogen ondernemers, leiders en zelfstandig professionals die door willen groeien in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zakelijk succes.

Ontdek het unieke GOUD dat jij in handen hebt, zodat jij meer vrijheid, ruimte en voldoening kunt creëren. 

Voor een leven en business met impact!

dit veld niet invullen s.v.p.

LINDA LEX | COPYRIGHTS 2020