High-end ondernemen met impact

 

Get inline – Get STarted!

 

inline leadership programma 

  • Ben jij een bevlogen en gedreven ondernemer of Zelfstandig Professional en wil je maximaal groeien, presteren en excelleren op topniveau? Door 100% Jezelf te zijn. 
  • Ben jij bereid om jezelf kritisch aan te kijken en te doen wat nodig is om jouw dromen en ambities succesvol te realiseren? 
  • Wil jij meer rust, vrijheid, ontspanning en voldoening in je leven ervaren? Een doorbraak creëren naar jouw ideale leven en een high-end business met impact? 
  • Heb je behoefte aan uitdaging, vooruitgang en een gelijkwaardige sparringpartner? 
  • Heb jij behoefte aan een kritische spiegel, een scherpe gesprekspartner en iemand waarmee je snel kunt schakelen? 
  • Verlang jij naar vernieuwing, creativiteit, een verrassende blik en een slimme strategie waarmee jij jouw brand & business naar topniveau kunt brengen? 

werGrensverleggende Strategiesessie

‘get inline. get started!’

Tijdens de een-op-een  Strategiesessie Get Inline – Get Started!  wordt een stevige basis gelegd voor jouw doorbraak naar een vrij en succesvol leven met impact. 

We bekijken aan de hand van een uitgebreide vragenlijst èn jouw unieke DNA analyse wie je bent en welk GOUD jij tot je beschikking hebt waarmee jij het verschil kunt maken. Tevens maken we inzichtelijk waar je nu staat en wat er nodig is om jouw doel succesvol te realiseren. 

Deze WAKE-UP CALL geeft je waardevolle inzichten en antwoord op de vraag wat jij kunt doen om een doorbraak te realiseren en maximaal te blijven groeien, presteren en excelleren op topniveau. Op een manier die jou past. Vanuit rust, focus en balans. Met gemak en plezier! 

In een separaat evaluatiegesprek bekijken wat voor jou de beste vervolgstappen zijn om het gewenste resultaat te bereiken. 

Jouw investering; € 997,- excl. BTW 

 

Business member Jaarkaart ‘high-end ondernemen met  impact’

Wil jij liever een-op-een sparren, brainstormen en mij als jouw kritische spiegel en klankbord? Dat kan natuurlijk ook! 

De Business Member Jaarkaart ‘High-end ondernemen met Impact’ biedt een jaar lang ruimte om te sparren en brainstormen, zodat je ‘on track’ en in beweging blijft en jouw groei- en prestatiedoelen succesvol kunt realiseren. Uiteraard ben ik ook tussen de sessies door jouw persoonlijke aanspreekpunt, kritische spiegel, klankbord en partner in crime. 

 

 

 

Download het gratis e-book

Inline Leadership

Voor bevlogen topondernemers, leiders en zelfstandig professionals die een doorbraak willen creëren naar hun ideale leven en een high-end business met impact. 

Ontdek het unieke GOUD dat jij in handen hebt, zodat jij kunt leven en werken zoals jij bedoeld bent. Waardoor jij een bron van inspiratie voor anderen kunt zijn en impact kunt maken vanuit verbinding.   

dit veld niet invullen s.v.p.

LINDA LEX | COPYRIGHTS 2021