EXCLUSIEVE 1 OP 1
COACHING

Ben je klaar voor zowel een persoonlijke als zakelijke doorbraak op topniveau? Benieuwd wat high end ondernemen vanuit Inline Leadership voor jou en jouw business kan betekenen?

Let’s talk about
your business

Wat is jouw plan voor volgend jaar? De komende vijf jaar?

Waar sta je nu? En hoe voelt dat?

Voelt het comfortabel en vrij of maakt deze gedachte je juist onrustig, ongedurig en misschien zelfs een tikkeltje gefrustreerd?

Heb je het gevoel dat je stilstaat? Alleen aan de top. Verlang je naar vooruitgang, blijvende groei in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zakelijk succes op ieder volgend level van topniveau?

Jouw huidige Status Quo is het resultaat van de keuzes die jij tot nu toe gemaakt hebt. Het resultaat van jouw manier van kijken, denken en doen.

Wat zou je willen veranderen en in beweging willen zetten? Welke blijvende impact zou je willen maken? Waar heb jij nog groei en winst te behalen?

Wees eens kritisch en heel eerlijk met jezelf.

Sta je hier wel eens bij stil of ga je gewoon op de oude voet verder? Op de manier die je gewend bent.

Ik kan mij voorstellen dat er veel meer in jou en jouw business zit. Veel meer dan wat je er tot nu toe hebt uitgehaald.

Als je de moedige keuze maakt voor kwaliteit, waarde en oprechte aandacht en hier vanaf vandaag geen concessies meer in zou doen. Als je volledig jouw verantwoordelijkheid neemt, trouw zou blijven aan jezelf en je niet meer zou laten leiden door externe factoren. Wat zou je dan het allerliefste willen realiseren?

Welk plan en welke slimme strategie heb jij nodig om deze doorbraak te creëren?

Linda Lex - Homepage - Over Linda Lex - High-End businesscoach

HIGH END ONDERNEMEN VANUIT INLINE LEADERSHIP

De keuze voor high end ondernemen vanuit Inline Leadership is een slimme en logische keuze voor bevlogen topondernemers die verlangen naar uitdaging, groei en vooruitgang. Die de lat hoog leggen en het beste uit zichzelf, hun leven en business willen halen.

Je wordt op scherp gezet, steeds weer terug naar de kern gebracht – inline met jezelf – en uitgedaagd om groter en anders te denken. Je krijgt opnieuw grip en sturing, waardevolle inzichten, kennis, praktische tools en een slimme strategie die volledig bij jou en jouw business past.

Alles wat nodig is voor het creëren van hoogwaardige en schaalbare onderneming met aanzienlijk hogere winstgevende resultaten. In minimale tijd.

STA OP!

STA OP! EN GA DOEN WAT JIJ TE DOEN HEBT.

Wil jij ook ontspannen leven en werken zoals jij bedoeld bent? Op jouw voorwaarden, met de leukste klanten die jou en jouw diensten op juiste waarde schatten en net als jij gáán voor het allerbeste resultaat?

Sta op! Maak een krachtige keuze, ga volledig in jouw waarde staan en deel jouw unieke visie, zodat jij echt het verschil kunt maken met wie je bent en met wat je doet.

Het is mogelijk en belangrijk. Juist NU.

De beste investering die je kunt doen is in jezelf

EXCLUSIEF JAARPROGRAMMA DEDICATED

HIGH END ONDERNEMEN VANUIT INLINE LEADERSHIP

Dedicated is een exclusief jaarprogramma waarin je mijn persoonlijke coaching en support krijgt en de gelegenheid om deel uit te maken van een exclusieve groep gelijkgestemde topondernemers.

Dit unieke high end businesscoachtraject richt zich op het creëren van een doorbraak naar jouw ideale leven en een hoogwaardige business met impact, zodat jij maximaal kunt blijven groeien, presteren en excelleren op ieder level van topniveau. Door compleet jezelf te zijn.

Wat levert het jaarprogramma ‘dedicated’ jou op?

Sterk Persoonlijk Meesterschap; inzicht, grip en sturing, zodat je vanuit een stevige en tijdloze basis opnieuw richting kunt geven aan je leven en business.

Krachtig Persoonlijk Leiderschap; vergroot jouw vrijheid, voldoening en invloed met een unieke Visie op Resultaat!

Een grootse doorbraak door jouw groei- en inkomensplafond voor een vrij en succesvol leven en high end business met impact!

Ontspannen leven en werken op jouw voorwaarden. Met klanten en relaties die jou en jouw business op juiste waarde schatten.

Word een autoriteit op jouw vakgebied, een inspirerend leider en voorbeeld voor velen zodat jij impact kunt maken met wie je bent en met wat je doet!

And last but not least… Lot’s of FUN!

Wilfried Polman
Facilitair businesspartner | Eigenaar van Volwaarde 

Linda is een fijn en eerlijk persoon, die de juiste vragen stelt. Soms kan dat confronterend zijn, maar Linda doet dat altijd met respect voor de ander. Ze heeft een rijke ervaring als ondernemer en neemt daarnaast waardevolle levenservaring mee. Ik vind het fijn dat ze daarin soms ook haar eigen kwetsbaarheid durft te laten zien. Lessen die zij zelf geleerd heeft.

Daarmee is Linda voor mij naast een fijne coach ook een inspirerend voorbeeld en leider. In eerste instantie liet ik mij een beetje afschrikken in het high-end ondernemen. Dat gaat toch alleen over geld dacht ik. Nu weet ik dat het vooral over jou als persoon gaat, het potentieel dat je in je hebt en de waarde die je daarmee kunt brengen naar anderen. Aankomend jaar ga ik alweer mijn 3e samenwerking aan en ik geniet en leer nog van ieder gesprek die we voeren.

High end ondernemen vanuit Inline Leadership

is niet voor iedereen…

Kiezen voor high end ondernemen vanuit Inline Leadership vraagt een flinke dosis zelfreflectie, zelfvertrouwen, lef, moed en doorzettingsvermogen. Je moet het kunnen dragen!

Ben jij er klaar voor?

Je bent in staat om krachtige keuzes te maken en te kiezen voor een hoogwaardige niche aan de Top van de markt.

Je blijft trouw aan jezelf en aan jouw unieke visie. Dwars door alle weerstand heen.

Je gaat volledig in jouw kracht, waarde en expertise STAAN.

Je doet geen compromissen in jouw keuze voor kwaliteit, waarde en aandacht.

Je verlangt ernaar om maximaal te blijven groeien, presteren en excelleren op ieder volgend level van topniveau. Je bent nooit klaar!

Ben jij klaar voor jouw volgend level op Topniveau?

Dan is High end ondernemen vanuit Inline Leadership het antwoord.

ALS je TROUW BLIJFT AAN JEZELF EN AAN JOUW UNIEKE visie,

 

DAN GROEIT JOUW HIGH END BUSINESS SUCCESVOL MET JE MEE!

– DWARS DOOR ALLES HEEN –