‘Serieus?! Wat moet ik hier nou weer mee?’

Dat is wat ik dacht toen ik de aanbeveling ontving van een mijn klanten, een doorgewinterde commercieel directeur en co-owner van een zeer succesvol en innovatief technisch bedrijf met meerdere labels en een wereldwijd afzetgebied.

Een jaar lang heb ik samen met hem en zijn compagnon aan hun groei in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zakelijk succes gewerkt. Het was een uitdaging om deze twee doorgewinterde ondernemers opnieuw en met een frisse blik te laten kijken. Naar zichzelf, hun leiderschapsvaardigheden, hun medewerkers en uiteraard naar ook naar hun bedrijf.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van het unieke GOUD dat zij als mens, als ondernemer en leider van hun bedrijf en zakelijk partners in zich hebben.

Door anders te leren kijken, denken èn doen. Voor andere resultaten.

Businesscoaching gaat over zoveel meer dan een duidelijke visie, missie, strategie, constructieve communicatie en het optimaliseren van processen.

In essentie gaat het over JOU. Wie jij werkelijk bent, waar jij voor staat en wat jij belangrijk vindt. Jouw unieke bijdrage en de impact die jij als persoon en met jouw business wilt maken. Het gaat over het vergroten van jouw invloed en ruimte, zodat jij uiteindelijk meer vrijheid, voldoening en waardering kunt geven èn ontvangen. Aan jezelf. De mensen om je heen. De wereld.

“Na het coaching traject heb ik nagedacht over hoe ik Linda als Businesscoach zou kunnen omschrijven: Linda is als een surpise ei. Als bij de eerste kennismaking de verpakking eraf is lijkt er eerst iets zoets, beetje vaag en weet je niet goed wat je er mee moet. Dan blijkt er toch een stevige inhoud in te zitten waar je met wat inzet en moeite een verrassing krijgt voorgeschoteld, maar waar je zelf mee aan de slag moet en zelf in elkaar moet zetten. Maar dan heb je iets waar je wat mee kan en dat blijvend is.”

Eerlijk is eerlijk, deze vergelijking had ik zelf niet zo snel kunnen bedenken… Maar eigenlijk is het zo gek nog niet.

YES! Ik ben een blij surprise ei! 🙂

Ik vind het heerlijk om een gelijkwaardige sparringpartner, een kritische spiegel, klankbord, gids èn aanmoediger te mogen zijn. Ik voer de mooiste, meest oprechte en confronterende gesprekken met zeer bevlogen ondernemers, CEO’s, leiders aan de top èn zelfstandig professionals. Ervaren ‘vakidioten’ (Ja, dat durf ik gerust te zeggen, ik ben er namelijk zelf ook een. Wat je uitstraalt, dat trek je aan… ) en experts die vol passie en toewijding hun werk doen. Maar die op een bepaald moment op een punt komen dat ze het gevoel hebben dat ze stilstaan. Op een plateau. En even niet meer weten wat de volgende stap is.

En die zichzelf de volgende vragen stellen: ‘Wat nu? Is dit het? Is dit de bedoeling? Wat is de volgende stap?’

Een leven lang leren.

Slimme ondernemers en leiders snappen het belang van continue groei, ontwikkeling en vooruitgang. Van een leven lang leren met vallen en opstaan. Keuzes maken, kritisch naar jezelf blijven kijken, de boel polijsten, opschonen en opschalen. Altijd met het gewenste doel voor ogen.

Herken je dit?

Heb jij behoefte aan een open, eerlijk en oprecht gesprek? Iemand die – voor de verandering – aan jou vraagt: ‘Hoe gaat met je? Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Wat heb JIJ nodig om te worden wie je werkelijk bent? Wat heb jij nodig om te komen waar jij wilt zijn?

Wat heb jij nodig om meer vrijheid, voldoening en zingeving te ervaren?

Laat het mij gerust weten. Dit is namelijk wat ik het allerliefste doe: aandachtig luisteren, de juiste vragen stellen, grensverleggend meedenken (ja, ook op strategisch, communicatief en procesmatig niveau), liefdevol confronteren, motiveren èn ik geef je een liefdevolle schop onder je kont. Als dat nodig is om je doel te behalen…

Ik loop graag een stukje met je mee en moedig je aan om jouw unieke surprise ei – Jouw Next Level in Life & Business – uit te pakken en er samen met jou een MEESTERWERK van te maken!

Get Inline – Get Started!