INLINE EADERSHIP JAAROPLEIDING

Voor coaches, trainers en consultants die het verschil willen maken

Deze opleiding traint jou om de Inline Leadership methodiek en tools als professional te gebruiken. Je leert alles over de essentie en principes van Inline Leadership, high end ondernemen vanuit Inline Leadership en de High Perfromance Mindset Tools.

Na deze opleiding kun jij anderen helpen om continu te blijven groeien, presteren en excelleren op ieder volgend level van topniveau. De Inline Leadership jaaropleiding leidt je op tot een gecertificeerd Inline Leadership professional.

 

VOOR WIE

Deze opleiding is voor gedreven en ervaren coaches, trainers, consultants en leiders die affiniteit hebben met Inline Leadership en de Inline Leadership methodiek en werkwijze willen inzetten en uitdragen in hun werk.

WAT KAN JE
VERWACHTEN?

 

  • Je leert de basisprincipes van Inline Leadership en wat voor type leider jij bent.

 

  • Je leert wat hoogwaardig ondernemen vanuit Inline Leadership betekent en hoe jij dit kan toepassen in jouw carrière of business.

 

  • Je leert de #21 High Performance Mindset Tools te interpreteren en slim toe te passen. Voor meer kracht, snelheid en vooruitgang.

 

  • Je leert hoe jij met iemand ‘Het continue groeimodel ‘Simply Be. The Difference.’ doorloopt.

 

  • Je leert het maximale potentieel uit mens en organisatie te halen.

 

Gecertificeerd inline leadership professional

​Na de opleiding ben je gecertificeerd Inline Leadership professional. Jij hebt uitgebreide kennis van hoogwaardig ondernemen vanuit Inline Leadership en kent alle ins en outs van de High Performance Mindset Tools. Hierdoor kan je anderen helpen om maximaal te blijven groeien, presteren en excelleren op ieder level van Topniveau. Door compleet zichzelf te zijn.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Deelnemers

De trainingen worden gegeven in kleine groepen van max. 12 deelnemers.

Coaches en trainers

De trainingen en mastermind sessies worden gegeven door senior business coaches en trainers. Onze trainers hebben een gedegen opleiding en ruime ervaring in het werkveld.

Opleidingsduur

De opleiding bestaat uit
9 live dagen en 8
 online mastermind sessies (in 11 maanden).

Locatie en data

De trainingen vinden plaats op het Arsenaal 17 in Veenendaal en op Via Leonardo Da Vinci 24 in Merano (Zuid-Tirol Italië).

De opleiding start twee keer per jaar; in februari en in september. 

Download de brochure voor meer informatie.

INVESTERING

De investering voor de Inline Leadership jaaropleiding bedraagt €7.500,- (excl. BTW).

Inclusief cursusmateriaal, uitgebreide lunch, Inline Leadership certificaat, toegang tot de online ILA community en het coachmateriaal, werkboeken, tools en templates van Inline Leadership. 

MERANO ITALIË

Aan het begin van de opleiding vinden er 3 trainingsdagen plaats in Merano. In deze prachtige stad in Noord-Italië leren we elkaar kennen, duiken we de diepte in en uiteraard genieten we van elkaar, de heerlijke ambiance en omgeving die deze kuurstad te bieden heeft.

La dolce vita. Above and Beyond.

Linda Lex - Homepage - Over Linda Lex - High-End businesscoach

INSCHRIJVEN VOOR DE INLINE LEADERSHIP JAAROPLEIDING 

Erg leuk dat je interesse hebt in de Inline Leadership Jaaropleiding. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.