Masterclass

open up! & Bridge the gap.

Tijdens de Masterclass ‘Open up! & Bridge the Gap’ staat de krachtige en slimme keuze voor high end ondernemen vanuit Inline Leadership centraal.

Open up!
Sta volledig in jouw kracht en voor jouw unieke Visie op Resultaat. Wees een inspirerend leider en voorbeeld voor velen.

Bridge the GAP.
Het slim overbruggen van de factor tijd door het creëren van synergie op alle fronten van krachtig leiderschap en hoogwaardig ondernemerschap.

vrijdag 20 mei

09:30 – 17:00

Van der Valk | Bastion 73 Veenendaal

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

LEER EN
ONTDEK:

  • Hoe je door trouw te blijven aan jezelf zowel jouw leven als business maar een volgend level van topniveau kunt brengen. 
  • Hoe jij met een simpele en slimme groeistrategie jouw groei- en inkomensplafond kunt doorbreken. Met maximale resultaten in minimale tijd.
  • Het slim overbruggen van tijd door te kiezen voor waarde en resultaat.
  • Hoe jij als mens, leider en ondernemer waardevolle synergie kunt creëren.
  • Hoe jij onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt voor jouw high end klanten en relaties. Door compleet jezelf te zijn.

DE KEUZE VOOR HIGH END ONDERNEMEN VANUIT INLINE LEADERSHIP MAAKT DE WEG VRIJ NAAR EEN VRIJ EN SUCCESVOL LEVEN EN EEN BUSINESS MET IMPACT

De Masterclass ‘Open up! & Bridge the Gap’ biedt een impactvolle en groeizame omgeving voor bevlogen topondernemers, zelfstandig professionals en jonge bevlogen ondernemers die een doorbraak willen creëren naar een vrij en succesvol leven en een hoogwaardige business met impact.

Niet door harder en langer te werken maar door de keuze te maken voor Inline Leadership als krachtige en tijdloze basis van waaruit jij met een slimme groeistrategie jouw business naar Topniveau kunt brengen en daar kunt behouden.

Ben je benieuwd wat high end ondernemen vanuit Inline Leadership voor jou kan betekenen? Hou je ervan om samen met gelijkgestemde ondernemers groots te denken in kansen en mogelijkheden? Ben je nieuwsgierig, leergierig en sta je open voor groei en ontwikkeling?

Laat je inspireren, raken en in beweging zetten en leer hoe je slim om kunt gaan met de factor tijd, hoe je jouw volledige potentieel kunt benutten en de brug kunt slaan tussen verschillende generaties en het oude en nieuwe ondernemen.

Linda Lex - Homepage - Over Linda Lex - High-End businesscoach

Dit event is voor jou als jij:

 

Kiest voor hoogwaardige KWALITEIT, AANDACHT en WAARDE zonder enige concessies

Een doorbraak wilt creëren naar een vrij en succesvol leven en een hoogwaardige business met impact

Wilt leren hoe jij het maximaal potentieel van jezelf, je medewerkers, klanten en relaties kan benutten

Bereid bent om je nieuwsgierig en leergierig open te stellen en groots te denken in kansen en mogelijkheden

Verlangt naar meer vrijheid, voldoening en het creëren van waardevolle impact

high end ondernemen doe je samen