“Als je jouw persoonlijke ontwikkeling en groei centraal stelt, dan groeit je bedrijf succesvol met je mee”

High-end Ondernemerscoach Linda Lex

Linda Lex is een zeer ervaren horecaondernemer, succesvol zakenvrouw, mensen-mens en bevlogen ondernemerscoach die de afgelopen jaren vele gedreven ondernemers, CEO’s en professionals heeft geholpen met hun persoonlijke ontwikkeling,  groei in effectief leiderschap en het creëren van slimme business strategieën. Hierdoor ervaren haar klanten veel meer vrijheid, voldoening, plezier en uitdaging in hun leven, en hebben zij de resultaten van hun business aanzienlijk kunnen verhogen naar topniveau.

Linda heeft mijn compagnon Robin Koorn en mij gecoacht. Ons doel was om als online marketing bureau en als ondernemers (zakelijk en privé) door te groeien. Het traject zelf heeft op dat moment al voor concrete resultaten gezorgd. Echter, zodra het traject ten einde is, begint het eigenlijk pas. Het mooie is dat de handvatten die Linda ons tijdens het traject heeft aangereikt, nog steeds door ons toegepast worden. We blijven groeien en halen onze targets. Bovendien blijven we ons ook als ondernemers continu ontwikkelen.

Richard van Kampen

Invictus Online Marketing

Succesvol doorgroeien aan de top

In 2015 heeft zij besloten om haar jarenlange horeca-ervaring, ondernemerschap, gedrevenheid, schat aan mensenkennis en gastvrijheid volledig in dienst te zetten voor haar grote passie en talent:

Het inspireren, coachen en begeleiden van ervaren en zeer gepassioneerde ‘Leiders aan de Top’, die zowel persoonlijk als zakelijk hun grenzen willen doorbreken om door te groeien naar topniveau. En verder…

Tot op de dag van vandaag laat Linda zich inspireren door andere leiders aan de top en werkt ze samen met toonaangevende businesscoaches en topondernemers. Zowel in binnen- en buitenland. Dit, gecombineerd met het volgen van de beste opleidingen op het gebied van businesscoaching, leiderschap, marketing en sales, maakt Linda tot een succesvolle High-end ondernemerscoach.

Succesvol bedrijf met High-end Ondernemerscoach Linda Lex

De synergie van ruim 30 jaar horeca-ervaring, ondernemerschap, een continu streven naar excellente resultaten en haar passie voor mensen, business en het coachen van ‘Leiders aan de Top’ heeft geresulteerd in de keuze voor High-end Businesscoaching. Werken met Linda geeft jouw persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en de groei van jouw bedrijf een enorme boost en ben je in staat om echt het verschil te maken!

Wil jij de volgende stap zetten en de kwaliteit van jouw leven en de resultaten van jouw business naar een volgende level brengen?  Volg dan mijn High-end Business Jaarprogramma Visie op Resultaat. 

 

High-end business COACHING

  

It’s  all about Listening, Inspiring, Moving & Touching

 

Ik geef je het allerbeste wat ik te bieden hebt. Voor het allerbeste resultaat.

Dit kan alleen op basis van wederzijds vertrouwen.  Ik ben er voor jou. 

Ik zie je. Ik geloof in je en geef je wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.  

Zodat jij het maximale uit jouw Leven en Business kunt halen.

En het verschil kunt maken! 

“Linda heeft de gave om tot de kern te kunnen komen en ruimte te creëren om er zelf goed over na te denken. Niets is goed of fout.”

Diana Kas | www.kasdmanagement.nl

LINDA LEX | COPYRIGHTS 2018