“Als je jouw persoonlijke ontwikkeling en groei centraal stelt, dan groeit je bedrijf succesvol met je mee”

High-end Ondernemerscoach Linda Lex

Linda Lex is een zeer ervaren ondernemer, succesvol zakenvrouw, een mensen-mens puur sang en een bevlogen ondernemerscoach, die de afgelopen jaren vele gedreven ondernemers, CEO’s en professionals heeft geholpen met hun groei in zelfbewustzijn, leiderschap, mindset en het creëren van slimme business strategieën voor winstgevende resultaten.  Hierdoor ervaren haar klanten veel meer vrijheid, voldoening, plezier en uitdaging in hun leven, en hebben zij de prestaties van hun team en de resultaten van hun business kunnen verhogen naar topniveau.

Linda heeft mijn compagnon Robin Koorn en mij gecoacht. Ons doel was om als online marketing bureau en als ondernemers (zakelijk en privé) door te groeien. Het traject zelf heeft op dat moment al voor concrete resultaten gezorgd. Echter, zodra het traject ten einde is, begint het eigenlijk pas. Het mooie is dat de handvatten die Linda ons tijdens het traject heeft aangereikt, nog steeds door ons toegepast worden. We blijven groeien en halen onze targets. Bovendien blijven we ons ook als ondernemers continu ontwikkelen.

Richard van Kampen

Invictus Online Marketing

Succesvol doorgroeien aan de top

In 2015 heeft Linda besloten om haar jarenlange horeca-ervaring, liefde voor het ondernemerschap, mensenkennis, inzicht, en onuitputtelijke bron van energie en inspiratie bij elkaar gebracht. Hetgeen haar uniek en onderscheidend maakt als High-end Businesscoach.  

Van haar fascinatie voor AUTHENTICITEIT, INTEGRITEIT, LEIDERSCHAP en het beïnvloeden van GEDRAG heeft zij in de loop der jaren haar expertise gemaakt. 

Woorden die Linda het beste omschrijven zijn: Authentiek, oprecht, integer, empathisch, gedreven, kritisch, eigenzinnig en zeer resultaatgericht.

Linda laat zich tot op de dag van vandaag inspireren en blijft continu in haar eigen groei en ontwikkeling investeren. Tevens werkt zij al jaren samen met andere toonaangevende Businesscoaches, CEO’s en topondernemers. Zowel in binnen- en buitenland. Haar rugzak is tot de nok toe gevuld met kennis en ervaring over ondernemerschap, leiderschap, slimme businessstrategieën, marketing en sales. 

Succesvol bedrijf met High-end Ondernemerscoach Linda Lex

Werken met Linda geeft jouw zelfbewustzijn, persoonlijk leiderschap, mindset èn de succesvolle groei van je bedrijf een enorme boost, waardoor je in staat bent om in vele opzichten het verschil te maken! 

Wil jij de volgende stap zetten en de kwaliteit van jouw leven en de resultaten van jouw business naar een volgende level brengen?  Volg dan het High-end Business Jaarprogramma

High-end business COACHING

  

It’s  all about Listening, Inspiring, Moving & Touching

 

Ik geef het allerbeste wat ik te bieden heb. Samen gaan we voor maximaal resultaat.

Ik ben er voor jou. Ik geloof in je en doe wat nodig is om het beste uit jou naar boven te halen.  

Zodat jij het maximale uit jouw Leven en Business kunt halen.

Hèt verschil kunt maken! Nu en in de toekomst. 

“Linda heeft de gave om tot de kern te kunnen komen en ruimte te creëren om er zelf goed over na te denken. Niets is goed of fout.”

Diana Kas | www.kasdmanagement.nl

LINDA LEX | COPYRIGHTS 2021