Ontdek de kracht van Inline Leadership

Datum: 4 augustus 2021

Linda Lex is een ambitieuze zakenvrouw, ervaren topondernemer en businesscoach. Zij is dé expert op het gebied high end ondernemen vanuit Inline Leadership.

Deze zeven stenen, afkomstig uit de Italiaanse Dolomieten (Süd Tirol) heb ik de afgelopen tien jaar zorgvuldig voor je uitgezocht, bestudeerd, ontwikkeld en opgestapeld tot een logisch geheel.

Ze staan symbool voor de zeven stappen van het continue groeimodel ‘Simply BE. The Difference’ van Inline Leadership

1.  Zelfbewustzijn is het krachtige fundament van jouw leiderschap. Weet wie je bent en welk GOUD er in je zit. Wie je wilt zijn, wat je wilt bijdragen en presteren.

2. Persoonlijk Meesterschap geeft inzicht en grip op je leven. Jij hèbt jouw gedachten, gevoelens en emoties en je laat je niet meer leiden door jouw gedachten, gevoelens en emoties.

3. Persoonlijk Leiderschap geeft opnieuw sturing en richting aan jouw leven met een heldere visie op resultaat. Brengt je daar waar jij wilt zijn, geeft ruimte en vrijheid om te kiezen hoe jij je wilt voelen.

4. De keuze voor een hoge mate van focus, commitment en integriteit, maakt dat je trouw blijft aan jezelf. In verbinding met de ander. No matter what.

5. Sterk empathisch vermogen en constructieve communicatie vergroot jouw invloed en creëert waardevolle verbindingen en synergie.

6. Moedige kwalitatieve keuzes – waaronder de keuze voor de smalle weg met de meeste weerstand – zorgen voor een doorbraak naar jouw ideale leven en een high-end business met impact.

7. Wees een expert en autoriteit op jouw vakgebied. Een inspirerend leider en voorbeeld voor velen, waardoor je in staat bent om impact te maken. Vanuit verbinding met het allerbeste resultaat.

Ben jij een bevlogen topondernemer met een heldere visie en een succesvol bedrijf dat staat?

Je verlangt naar groei, ontwikkeling, uitdaging, scherpte en een slimme effectieve manier waarmee jij de volgende berg in jouw persoonlijke en zakelijk leven kunt trotseren.
Je wilt het deze keer anders doen. Vanuit rust, ontspanning en ruimte. Met plezier! Want je wilt niet niet nóg harder en langer werken. Om de kar te trekken. Of erger… te duwen!
De tijd van trekken en duwen is voorbij.

Je weet dat het anders kan. Slimmer, leuker, efficiënter en effectiever. Alleen heb je geen idee HOE jij dit het beste kunt aanpakken.

Ik kan je helpen. Ik vind het leuk om je uit te dagen en je te leren om het helemaal op jouw eigen manier te doen. Ik heb zelf een aantal van dit soort uitdagende bergen beklommen, afgebroken en overwonnen.

En heb de afgelopen jaren veel andere bevlogen topondernemers en leiders begeleid en uitgedaagd tijdens hun specifieke groei- en ontwikkelproces, met altijd hetzelfde doel voor ogen:

Het creëren van een doorbraak naar jouw ideale leven en een high-end business met impact.

Oh ja.. en als je daar dan eenmaal bent, dan wil je enthousiast, scherp en uitgedaagd blijven zodat je maximaal kunt blijven groeien, presteren en excelleren op topniveau. Ja toch?

Ben jij klaar voor jouw grote doorbraak?
Vraag een gesprek aan
Ik help je er graag bij. Je hoeft het niet alleen te doen.

ANDERE BLOG’s

Eindbazen en troonopvolgers

Eindbazen en troonopvolgers

Naast het coachen van zelfstandig professionals in hun groei in persoonlijk meesterschap, leiderschap en het leren ondernemen (jazeker, ondernemen is een vak apart) werk ik graag met bevlogen MKB ondernemers. Eindbazen die in afzienbare tijd vanuit het niets met veel...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen