INLINE LEADERSHIP

Linda Lex is bedenker en grondlegger van de unieke en bewezen leiderschapsmethode Inline Leadership.

INLINE
LEADERSHIP

Linda Lex is bedenker en grondlegger van de unieke en bewezen leiderschapsmethode Inline Leadership.

Linda Lex - Homepage - InlineLeadership

Inline Leadership is een unieke en bewezen leiderschapsmethode die je inzicht geeft in wie je werkelijk bent, wie je wilt zijn, wat je wilt bijdragen en presteren. Dit inzicht en de ontwikkeling van sterk Persoonlijk Meesterschap en Krachtig Leiderschap leert je hoe jij een stevige, tijdloze en onveranderlijke basis kunt creëren van waaruit jij opnieuw richting en sturing kunt geven aan je leven.

Je krijgt relevante kennis, inzichten en tools zodat je weer kunt gaan leven en werken zoals jij bedoeld bent. Trouw kunt blijven aan jezelf, volledig in jouw kracht kunt gaan staan, jouw mate van vrijheid, voldoening en invloed kunt vergroten en grootse impact kunt creëren.

ONTSTAANS
GESCHIEDENIS

Het gedachtegoed van Inline Leadership vindt zijn oorsprong in Maastricht tijdens de bewustzijn- en leiderschapstrainingen van Creative Consiousness Netherlands. In 2015 zag Linda Lex feilloos in dat groei in Zelfbewustzijn, Persoonlijk Meesterschap en Krachtig Leiderschap de enige sleutel is naar een vrij en succesvol leven en business met impact.

Na het volgen van intensieve masters die haar een arsenaal aan waardevolle kennis, inzichten en tools hebben gegeven die zij zich volledig heeft eigengemaakt, mee aan de slag is gegaan en heeft omgezet in succesvolle resultaten. Begon zij aan een waardevol leerproces en ontdekkingsreis naar zowel haar persoonlijke als zakelijke WHY, HOW en WHAT?

Door hier dagelijks intensief mee bezig te zijn, het echt willen begrijpen, toepassen en toetsen heeft Linda met haar visionaire blik en creatieve denkwijze de unieke leiderschapsmethode Inline Leadership en Het continu groeimodel ‘Simply BE. The Difference.’ ontwikkeld.

Linda werkt met volle aandacht en toewijding aan de doorontwikkeling van deze krachtige, tijdloze basis en het waardevolle vliegwiel van waaruit bevlogen ondernemers volledig in hun kracht kunnen gaan staan en met vertrouwen hun vleugels kunnen uitslaan. Zodat ze kunnen vliegen. De wijde wereld in.

Linda Lex - Homepage - Over Linda Lex - High-End businesscoach

HET CONTINU GROEIMODEL
SIMPLY BE. THE DIFFERENCE.

VAN INLINE LEADERSHIP

Het continu groeimodel Simply BE. The Difference. is speciaal ontwikkeld voor bevlogen topondernemers die grip willen krijgen en opnieuw richting en sturing willen geven aan hun leven en hun business naar topniveau willen brengen en behouden.

Het continu groeimodel laat je inzien welke drie groeifases je steeds weer opnieuw moet doorlopen, zodat je continu wordt uitgedaagd, aangescherpt en aangemoedigd om maximaal te kunnen blijven groeien, presteren en excelleren op ieder volgend level van topniveau. Waardoor jij écht het verschil kunt maken met wie je bent en met wat je doet.

Linda heeft mij volledig in mijn kracht gezet en dit is op alle fronten merkbaar. Leiderschap nemen, het klinkt zo mooi, het is zo moeilijk. Maar met Linda aan je zijde krijg je de leiding over je eigen leven.

Claudia Vesters

WAT BETEKENT
DIT VOOR JOU?

Wake up!
Verwerf Persoonlijk Meesterschap; krijg inzicht in wie je werkelijk bent en welk GOUD jij in je hebt, zodat jij trouw kunt blijven aan jezelf en ècht het verschil kunt maken met wie je bent en wat je doet.

Grow up!
Ontwikkel jouw leiderschap; maak krachtige keuzes, neem volledig je verantwoordelijkheid, geef opnieuw richting en sturing aan jouw leven en vergroot jouw mate van vrijheid, voldoening en invloed.

Open up!
Ga volledig in jouw kracht staan, laat zien wie je bent en waar jij voor STAAT. Wees onweerstaanbaar aantrekkelijk, een inspirerend leider en voorbeeld voor velen, zodat jij een doorbraak kunt creëren naar een vrij en succesvol leven en een business met impact!

Klaar voor jouw doorbraak naar een vrij en succesvol leven en een hoogwaardige business met impact?