van perfecte pleaser naar powervrouw

Linda

Linda staat symbool voor mijn vrouwelijke energie. Als High-end Businesscoach en inspirator is het mijn missie om je inzicht te geven in wie je bent, wat jouw unieke talent is en wat jij te bieden hebt om je leven, de mensen om je heen en de wereld mooier te maken. Zodat jij een waardevolle bijdrage kunt leveren en jouw doelen en ambities succesvol kunt realiseren. 

En dat doe ik helemaal op mijn eigen manier! 

Female Power staat voor liefde, integriteit, passie, empathie, creatie en energie. 

Ik zie wat jij zelf nog niet ziet.  We gaan in eerste instantie terug naar jouw kern en van daaruit breken we dwars door jouw glazen plafond heen! Daar ligt het potentieel. Jouw ontwikkeling, groei en succes. Als jouw businesscoach is het mijn taak om het allerbeste uit jou te halen zodat jij de kwaliteit van jouw leven en de resultaten van je business naar een hoger niveau kunt brengen. 

 

Lex 

Lex staat voor de mannelijke energie in mij.  

Masculine power staat voor gedrevenheid, vastberadenheid, volharding en resultaatgericht handelen.

Focus, commitment en het creëren van succesvolle resultaten.  

De juiste balans tussen deze twee staat voor Empowerment!

Hierdoor ben je in staat om volledig in je kracht te gaan staan en de kwaliteit van jouw leven en de resultaten van je business naar een hoger niveau te brengen! 

TOEN vs. NU

Van perfecte Pleaser naar Powervrouw

Dertig jaar horeca ervaring, waarvan ruim zeventien jaar als zelfstandig ondernemer, heeft mij doen inzien dat het ontzettend belangrijk is om trouw te blijven aan jezelf.

Zodat je in staat bent om de juiste keuzes te maken die in lijn liggen met wie je bent, wie je wilt zijn, wat je wilt bijdragen en bereiken in het leven. 

Zelfbewustzijn en Sterk Persoonlijk Leiderschap heeft mij gebracht waar ik wilde zijn. 

In de afgelopen jaren zijn er wel eens perioden geweest dat het echt niet allemaal van een leien dakje ging. Tijden van crisis, stilstand en tegenslag. Zowel privé als zakelijk.

Dan zette ik de boel op de automatische piloot en mijzelf in de ‘overlevingsstand’. Niet zeuren, maar doorgaan!

Het masker van professionaliteit werd noodgedwongen opgezet want  flow of geen flow… The show must go on!

In 2012 werd onze jarenlange inzet, passie en liefde voor de authentieke Italiaanse keuken en haar gastvrijheid gewaardeerd met de Award voor beste MKB-Ondernemer van Veenendaal!

Ik was trots, dankbaar en blij. Maar doodmoe.  Alles in mij schreeuwde dat het anders moest. Simpeler. Lichter. Effectiever.

Ik wist dat ik veel meer te bieden had. Als mens. En als ondernemer. Ik wist dat ik mijn hart moest volgen om echt gelukkig, compleet en succesvol te kunnen zijn.

Voordat ik dat kon gaan doen, moest ik eerst op zoek naar mezelf.  Door de waan van de dag, mijn energie vretende rol als perfect pleaser en het continu willen voldoen aan de verwachtingen van anderen, was ik mijzelf onderweg verloren.

Krachtige keuzes die je leven veranderen

Ik heb de krachtige keuze gemaakt om in mijzelf te investeren en full focus te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Zodat ik weer zelf de regie kon nemen en opnieuw richting en inhoud kon geven aan mijn leven.  

Vanaf dat moment is alles in een stroomversnelling gegaan. Ik heb krachtige keuzes gemaakt, diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van bewustwording, coaching, leiderschap en het creëren van een succesvolle Business Strategie. Tot op de dag van vandaag leer ik nog steeds en laat ik mij inspireren en coachen door de absolute top van Businesscoaches. 

Een compleet, gelukkig en succesvol leven

Het resultaat hiervan is een fantastisch florerend horecabedrijf dat inmiddels haar 40-jarig jubileum mag vieren en waar mijn  man en onze zoon de scepter over zwaaien. Een bedrijf waar we oprecht trots op mogen zijn! 

Een succesvolle High-end Businesscoachpraktijk die volledig bij mij past. Zodat ik kan leven en werken op mijn voorwaarden. Dit bedrijf heeft mij en de mensen met wie ik werk ontzettend veel plezier, vrijheid en succesvolle resultaten gegeven.

De afgelopen jaren heb ik vele ondernemers, CEO’s en professionals in de zakelijke dienstverlening geholpen om ook het beste uit zichzelf te halen zodat ook zij een compleet, gelukkig en succesvol leven konden creëren.

Hierdoor kunnen zij het verschil maken en van grote meerwaarde zijn. Voor zichzelf en voor de mensen om zich heen. 

 

COACHING

 

Listening, Inspiring, Moving & Touching

 

Als High-end Businesscoach krijg je het allerbeste van mij met maar een doel voor ogen: Het allerbeste resultaat! 

Het is mijn missie op jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Zodat jij het maximale uit jouw Leven en Business kunt halen! 

“Linda heeft de gave om tot de kern te kunnen komen en ruimte te creëren om er zelf goed over na te denken. Niets is goed of fout.”

Diana Kas | www.kasdmanagement.nl

LINDA LEX | COPYRIGHTS 2018