Wat anderen zeggen…

 

De afgelopen jaren heb ik vele gedreven ondernemers geholpen om het  beste uit zichzelf, hun leven en business te halen. Niet iedereen wil zijn ervaringen openlijk delen en daar heb ik alle respect voor.

 

Ik ben er trots op dat ik een waardevolle bijdrage heb mogen leveren aan het stevige fundament van de krachtige vrouwen achter het succesvolle online platvorm Fitgirls.nl

Tevens heb ik diverse CEO’s en leidinggevenden uit het nationele en internationale bedrijfsleven gecoacht bij het ontwikkelen van hun leiderschaps skills en communicatieve vaardigheden. 

Daarnaast heb ik samengewerkt met andere succesvolle businesscoaches. Stuk voor stuk geweldige waardevolle leermomenten voor mijzelf en voor de ondernemers die ik verder op weg mag helpen naar hun Next Level in Life & Business.

“LINDA ADEMT COACHING”

Bij haar houdt het niet op als je na een afspraak de deur uitloopt. Zij leest zich helemaal in in jouw situatie en bijt zich erin vast. Ze is businesscoach en een fijne  sparringspartner, die ervoor zorgt dat je echt stappen gaat maken, gaat groeien in je bedrijf en je ontwikkelt als mens.’  
Linda werd mijn businesscoach toen ik al bijna 7 jaar voor mezelf werkte. Ik ben grafisch ontwerpster en gespecialiseerd in marketing. Ik had voldoende inkomsten. Maar toch liep het voor mijn gevoel niet lekker. Ik had er zelf geen controle op. Ik liet me teveel leiden door mijn klanten.

Ik was periodes extreem druk en periodes extreem rustig. Echt een middenweg was er niet. Linda liet mij inzien dat ik me teveel liet leiden door mijn klanten. Dat ik ‘nee’ moest zeggen tegen opdrachten die ik minder leuk vond, zodat ik me beter kon focussen op de dingen die ik heel erg leuk vond. Dat is natuurlijk spannend, want daarmee zeg je ook nee tegen inkomsten. Linda zag ook kansen die ik zelf nog niet eens zag. Zo ben ik me meer op de online markt gaan richten en daar haal ik leuke opdrachten en veel plezier uit. Ik werk veel relaxter in mijn bedrijf en mijn inkomsten zijn zeker verdubbeld.

Het verschil tussen Linda en de meeste andere businesscoaches. Linda heeft niet een vast programma of maniertje. Ze ademt coaching, bij haar houdt het niet op als je na een afspraak de deur uit loopt. Zij leest zich helemaal in in jouw situatie en bijt zich erin vast. Ze is een sparringspartner, zorgt ervoor dat je echt stappen gaat maken, gaat groeien in je bedrijf en je ontwikkelt als mens. Ik ben dan ook ontzettend blij en dankbaar dat ik samen met Linda deze mooie stappen heb mogen maken in mijn bedrijf, of beter gezegd mijn leven!

Yvonne Lagewaard | Branding, Marketing & Design

 

” Aanvankelijk had ik mijn twijfels over ‘Soulbusiness’;  zou het te zweverig zijn?

Niets is minder waar! We hebben echt stappen gezet, en  zijn doorgegroeid naar een volgend level!”

In september 2017 zijn mijn compagnon Robin Koorn en ik gestart met een coachingstraject bij Linda. We wilden ons niet alleen als online marketing bureau verder ontwikkelen, maar ook als persoon. In het begin had ik nog wat twijfels over ‘soulbusiness’; is het niet te zweverig? Maar die gedachte kon ik al vrij snel in de prullenbak gooien. Als persoon en als bureau hebben we in het traject echt stappen gezet en zijn we doorgegroeid naar een volgend level. Linda zet je goed aan het denken bij het maken van de keuzes (of ze nu wel of niet goed zijn). 

Wil je verder doorgroeien en stappen zetten, dan beveel ik Linda zeker aan.

Richard van Kampen | Invictus Online Marketing

“Linda heeft de gave om tot de kern te kunnen komen”

…en ruimte te creëren om er zelf goed over na te denken. Niets is goed of fout. Op de helft van het traject ben ik mezelf echt tegengekomen, groeipijn in volle glorie. Ik zeg bewust glorie, omdat ik er erg dankbaar voor ben. Op dat moment nog niet direct, maar nu zeg ik: YES!  
Ik weet het nog goed, medio oktober 2016 had ik een mooie training over drijfveren afgerond en was ik stiekem alweer aan het kijken en bedenken waarin ik me verder in wilde ontwikkelen. Ik zie dat als een constante factor in mijn leven, nieuwe dingen leren en eigen maken. Dat kan zakelijk zijn, maar ook op persoonlijke ontwikkeling.

Ik volgde Linda al een tijdje via Facebook en met name de filmpjes troffen me elke keer weer. Na aantal weken heb ik eens op haar site gekeken en uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een mail gestuurd. Linda belde meteen, WOW! Ik vond het spannend, maar haar stem en begrip stelde me gelijk gerust. Na een persoonlijke kennismaking en wat overdenkingstijd, ben ik het businesscoach traject ingegaan.

Een half jaar is lang, intensief en indrukwekkend, maar zeker nodig om echt tot de kern te komen. Om dingen te laten landen en te laten uitwerken. Mijn doel was met name zichtbaarheid. Ik wilde als DIANA zichtbaar zijn, op mijn eigen manier, want die is goed. Ik werk inmiddels ruim 2 jaar voor mezelf en het gaat hartstikke goed.

Linda heeft mij het afgelopen jaar op een hele fijne manier gecoacht en geïnspireerd. Was er voor me als het nodig was.

Lieve linda, dank je wel! Voor je eerlijkheid, oprechtheid, vertrouwen, schoppen onder de kont en het lachen!

Ik kan dit iedereen aanraden die wil groeien naar een hoger niveau. Die zich niet neerlegt bij: het is zoals het is. Maar er juist door heen gaat en doorgaat. De lat steeds iets hoger, buiten je comfort zone. En wat die ruimte is, is voor iedereen anders en dat is GOED. Dat mag en niets MOET.

Diana Kas | www.kasdmanagement.nl

“Voor mij is Linda een topondernemer die denkt in mogelijkheden en kansen.”

Het startpunt van mijn Business Coaching bij Linda Lex was na de geboorte van mijn zoontje Ismael en dat is vrij uniek. Net moeder geworden en dan het roer durven omgooien; daar heb je lef, aandacht en discipline voor nodig. Met veel geduld en focus elke keer bekijken: “Hoe kun je jouw basis verstevigen, waar kun je in groeien en wat wil je betekenen voor jouw publiek?”

Onze samenwerking kwam voort vanuit een diep verlangen om mijn droomdoelen om te zetten in mijn realiteit. Ik wist dat ik het in me had om nog meer vanuit mijn kracht te ondernemen, maar wist niet hoe ik dit moest aanpakken. Samen met Linda ben ik aan de slag gegaan en ik ben heel trots op het behaalde resultaat! Ik heb mijn Vocal Coaching Praktijk gespecialiseerd in het coachen van vocalisten die hun zangtalent optimaal willen ontwikkelen, vanuit de juiste zangbasis, mindset en focus. En daarnaast ben ik door Linda gaan inzien welke waarde ik als zangeres kan geven aan mijn publiek, wat ervoor heeft gezorgd dat ik nog vaker op het podium te vinden ben.

Voor mij is Linda een top businesscoach die denkt in mogelijkheden en kansen. Ze helpt je inzien wat jij zelf kunt veranderen om te komen waar je wilt zijn. En met een fikse dosis energie en oprechtheid heeft ze mij optimaal gecoacht bij het waarmaken van mijn droomdoelen.

Nicoline Pouwer – Zangeres & Vocal Coach

In hoeverre ben jij nou een durfal in je bedrijf?

Ik leerde Linda online kennen via facebook. Ik zag haar mooie posts en volgde haar ontwikkelingen als ondernemer.Ik kreeg de mooie kans om te leren van haar. Ik besloot dat ik het wilde hebben over verdienmodellen voor in mijn bedrijf. Daar ging het niet over…

Ik hou nogal van lef, moed en durfal zijn, mezelf en anderen uitdagen voorbij overtuigingen en angst te kijken en dingen anders te gaan doen vanuit vertrouwen in je eigen waarde.

Linda stelde mij een heel confronterende vraag: in hoeverre ben jij nou een durfal in je bedrijf?

NIET, was mijn antwoord. Ik voelde me een nep-durfal. Het zette alles in beweging voor mij als ondernemer?

Ik wist: dit wordt mijn businesscoach wanneer ik het geld geregeld heb! Tegen al mijn financiële verwachtingen in, konden we in januari 2017 beginnen.

Mijn doel was om alle verantwoordelijkheid te dragen als ondernemer zodat ik vrij kon zijn. Ik werd beter in sales, ik kreeg weer plezier in ondernemen, ik maakte en promootte een online weggever, ik leerde vanuit mijn klant denken en communiceren, dienstbaar zijn, ik maakte mezelf online en offline zichtbaar, mijn toewijding aan mijn bedrijf en mijn klanten groeide enorm en ik kwam in de actiemodus.

Linda begeleidde me door haar eerlijke vragen, haar oprechte interesse, steun en vertrouwen in mij. Vanaf mei waren we klaar. En nu in juli zie ik steeds weer de verandering, de groei, mijn veranderde visie op mezelf en mijn bedrijf en ik heb heel veel nieuwe klanten door mijn training en verbeterde aanbod!

Dank je wel Linda, je bent een top businesscoach en ik heb genoten van het hele proces!

Judith Verwij – Ruimte | Coaching | Healing (Utrecht)

“Het businesscoachtraject vanuit mijn functie van coördinator en leidinggevende van een dynamische afdeling binnen Hogeschool Rotterdam is voor mij zeer waardevol geweest.”

Het heeft zowel op persoonlijk als zakelijk vlak zeer positief bijgedragen en heeft rust en balans gecreëerd waar dit nodig was.

De insteek van de businesscoaching was persoonlijke ontwikkeling en zakelijke succes. Maar ook support in het vormgeven van mijn leiderschapsrol die ik binnen het bedrijfsbureau wilde creëren. Een van mijn belangrijkste doelen was het krijgen van meer rust en focus. Een steeds terugkerend thema. Gedurende het businesscoachtraject werkten we voortduren aan mijn bewustwording, een andere manier van kijken, effectief leiderschap en het doorbreken van bestaande gedragspatronen.

De coaching heeft mij geleerd dat een groot deel van succesvol ondernemerschap en leiderschap buikgevoel en mindset is. Ik heb geleerd om minder rationeel te denken, mij zowel persoonlijk als zakelijk meer open te stellen en dichter bij mijn gevoel te komen. Hierdoor heb ik veel meer vanuit passie, mijn talent en verlangen op doelgerichte wijze nieuwe kansen en mogelijkheden kunnen realiseren.

Deborah vd M. | Coördinator en leidinggevende bedrijfsbureau Hogeschool Rotterdam

“Vanaf het eerste moment was er een klik tussen Linda en mij”

De businesscoachsessies waren iedere keer weer fijn, inspirerend, heftig, én waardevol. Het voelde vertrouwd. Ik mocht en kon mijzelf zijn. Haar rust en uitstraling maakt dat je zelf ook rustig bent.
Inspirerend omdat zij mij weer kon motiveren als ik mijn angsten niet onder controle had. Je onderneming opzetten en laten groeien gaat zeker niet vanzelf! Alle facetten komen om de hoek kijken en daar horen ook je angsten bij. Linda pakt dit op een liefdevolle manier op en zorgt dat je angsten naar de achtergrond verdwijnen.

Heftig in de zin van niet schromen om mij te confronteren over mijn handelen, doen en laten. Daardoor kwartjes die bij mij zijn gaan vallen. De spiegel voorhouden wanneer ik die keihard nodig had. Heftig maar nodig. Voor mij noodzakelijk om door te gaan naar de volgende stap om weer verder te groeien. Waardevol …. Omdat ik iedere keer weer (mega) stappen maakte in de tijd die er tussen onze sessies zat.

De combinatie van Linda met haar lef, gedrevenheid en mij laten doen, doen, doen, met mijn eigen lef, gedrevenheid en het doen, doen, doen, kon ik letterlijk bij de laatste sessie tegen haar zeggen: “Ik ben klaar met jou, ik kan en ga alleen verder!”

Een half jaar dat ik niet had willen én mogen missen om te komen waar ik nu sta! Ik ben gegroeid in mijn persoonlijke ontwikkeling en voor mijn mooie bedrijf JEI is de belangrijke basis gelegd. De energie en kracht die ik nu heb maakt dat ik vol overtuiging bezig ben met de volgende grote stap die mijn droom laat verwezenlijken ….. een 4-jarige opleiding tot Psychotherapeut! Altijd heb ik excuses gehad om hier niet mee te starten. Ik heb de afgelopen maanden geleerd geen excuses meer te hebben maar te gaan doen waar ik gelukkig van word. Als je iets wilt bereiken zul je er voor moeten gaan.

Lieve Linda, je bent een kanjer en een professionele businesscoach! Dank je wel voor deze mooie maanden!

Claudia Vinkenborg | Mental coach

” businesscoaching is het mooiste cadeau dat ik mijzelf in jaren heb gegeven! “

Na 10 jaar mijn onderneming te hebben, liep ik vast. Wat wil ik? Waar sta ik over een x aantal jaar?

Wellicht herkent u het. In mijn zoektocht naar een coach kwam ik Linda tegen. Wat een verademing een coach die heerlijk praktisch en zakelijk is ingesteld! Een krachtig stappenplan, goede vragen, welbekende schopje onder je derrière en mooie waardevolle gesprekken, met een lach en een traan, heeft ervoor gezorgd dat ik er weer zin in heb. Dat ik weet wat ik wil en voor de volle 100% aan het vlammen ben.

Ik gaf het businesscoachtraject mijzelf voor mijn verjaardag en het is mijn mooiste cadeau aan mijzelf in jaren geweest. Niet alleen op zakelijk vlak weer helemaal happy, maar mijn mindset is veranderd en ik voel me zoveel waardevoller en tevreden ook met mijzelf en mijn privé leven.

Dank Linda!

Marije Kuppens – MKL Management Support (Lunteren)

Linda als professioneel businesscoach….

Een eigen zaak starten is niet iets wat je van vandaag op morgen even doet. Er gaat een proces aan vooraf waarbij alle aspecten die hierbij komen kijken, grondig worden onderzocht. Bovenal heb je er een behoorlijke portie LEF voor nodig! Vertrouwen in jezelf en in je dromen, hier draait uiteindelijk alles om!
Gedurende de hele weg ondervind je hobbels en onbekende tussenroutes. Het lefgehalte wordt ernstig op de proef gesteld en onzekerheid slaat toe…

Linda heeft mijn verhaal aan het begin van ons avontuur aangehoord en vanaf dag 1 in mij geloofd! “Ja, wij gaan dit doen! En het gaat een succes worden!”, waren haar woorden

Haar talent om situaties te relativeren en de juiste aanmoediging te geven, houden mij op de juiste koers. Als Linda zegt dat iets goed komt, dan komt het ook goed. Durf te dromen… Maar nog belangrijker: LEEF je DROMEN! Empowering vanuit eigen kracht staat centraal in onze businesscoachingsessies. Na iedere sessie ben ik weer opgeladen voor de stappen die ik ga nemen. Omdat ‘ik’ centraal sta, is het telkens weer een verrassing waar een sessie op uitloopt. Linda manifesteert op hetgeen ‘er gebeurt’. Vaak ‘zie’ ik door het ‘zoeken’ niks meer en laat ik kansen liggen. Linda leert mij te ‘zien’ als ik blind staar!

Ik zou niet meer durven NIET te geloven in mijn droom! Dit gaat ONS succes worden, waarbij we beiden onze droom laten uitkomen… Zij, die als professioneel businesscoach. Ik, als succesvol onderneemster met mijn eigen merk!

I am my Word!

S. (Maastricht)

“Ik ben de businesscoachsessies met Linda aangegaan om ervoor te zorgen dat ik meer rust zou krijgen van binnen en van buiten”

Zowel prive als zakelijk. Ik wilde meer ruimte creëren zodat ik dingen kon gaan doen die ik echt leuk vind. Na verloop van tijd ben ik dingen anders gaan zien en indelen. Voor mijn gevoel heb ik mijn doel bereikt.

Ik kan nu zeker zeggen dat ik het werk goed aan het plannen ben en heb het gevoel dat dit straks alleen nog maar beter gaat als de nieuwe werknemers goed zijn ingewerkt. Binnen het bedrijf worden de processen steeds duidelijker en kan er begonnen worden met het sturen in de gewenste richting.

Ik vond de businesscoachsessies erg waardevol, zowel persoonlijk als zakelijk. Door de fijne gesprekken ben ik anders naar dingen gaan kijken, waardoor ik door een iets andere aanpak en inzicht meer rust en overzicht heb gekregen.

Linda, ik vond de samenwerking met jou erg fijn en ik zal zeker aan je denken als ik klaar ben voor een volgend businesscoachtraject.

Pascal Romero | Zelfstandig ondernemer

Wil je meer uit je jezelf halen en een completer persoon zijn?

Dan is Linda echt van toegevoegde waarde.

Wellicht voor meerdere mensen herkenbaar, het gevoel dat je even de grip op je leven kwijt bent. Je probeert voor iedereen de ballen hoog te houden, maar vergeet hierin vooral jezelf. Noem het midlife maar nu ik waarschijnlijk de helft van mijn leven erop heb zitten, was ik hier klaar mee.

Ik kwam in aanraking met het coachprogramma Dare to Share bij Linda. Tijdens deze sessies werd het mij duidelijk dat ik niet de enige was met het gevoel mezelf af en toe compleet kwijt te zijn.

Ik zat met nog 7 powervrouwen die allen op hun eigen manier en met hun eigen reden op zoek waren naar zichzelf. Deze coachsessies smaakten naar meer, ik wilde grip over mijn eigen leven krijgen, me een compleet mens voelen.

Dus de stap genomen om me door Linda te laten coachen. Maar wat is businesscoaching eigenlijk?

Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.

Nou dat heeft Linda zeker gedaan. Mij op een positieve manier begeleid in de valkuilen van mijn leven. Zowel prive als op zakelijk gebied. Samen zoeken naar de juiste methode en manier om die grip terug te krijgen. Inzien dat er een duidelijke wisselwerking is tussen inzicht en gedrag. Ik ben er nog niet, maar deze businesscoaching heeft mij nu al op een positieve manier veranderd. Ik ga niet meer voor perfectie maar voor excellentie en ga er voor zorgen dat ik kan zeggen dat ik 100% “happy to be me” ben.

De 100% heb ik nog niet helemaal bereikt. Het blijft een groeiproces. Ik leer nog steeds en daar is de coaching van Linda sterk van invloed voor geweest. Wil je meer uit jezelf halen, een completer persoon en ondernemer zijn dan is Linda echt van toegevoegde waarde.

Erika van ‘t Hart – Hoog Blokland

“Linda speelt heel goed in op het moment. Zij verkoopt geen vastomlijnd businesscoachtraject, maar heeft gevoel voor de persoon die voor haar zit. “

Een vrouw met veel kennis op haar vakgebied. Ik kwam bij Linda terecht omdat ik op zoek was naar een businesscoach voor zowel mijn persoonlijke als zakelijke ontwikkeling.

De businesscoachsessies waren altijd ongedwonen en gaven mij niet het gevoel dat er ‘op de klok’ werd gekeken. Linda neemt ruim de tijd voor het wegnemen van obstakels, het stellen van kritische vragen en het geven advies. Haar manier van coachen is confronterend maar altijd met een gezonde dosis humor. Een lach en een traan. Het mag er allemaal zijn.

Door Linda ben ik in een jaar tijd ontzettend gegroeid als persoon èn als ondernemer. Ik kan haar zeker aanbevelen!

Arieta Hoek | Visagist en eigenaresse van Bliss Cosmetics

“Linda committeert zichzelf om de ander
te coachen”

…maar verwacht ook commitment van jou!

Ik heb Linda leren kennen bij Creative Consiousness Master I in Maastricht. Vanaf de eerste dag vond ik haar al helemaal leuk. Het klikte dan ook meteen tussen ons.Tijdens deze cursus gaf zij aan dat het haar droom is om te gaan coachen. Omdat Linda op mij overkwam als een oprechte, lieve en leuke vrouw heb ik me opgeven om door haar gecoacht te worden.

De coaching sessies vonden, vanwege de afstand, 1x per week via Skype plaats. Dit vond ik persoonlijk wel fijn omdat ik dan redelijk dicht achter elkaar aan mijn doelen kon werken en meteen ook de ervaring hiervan kon bespreken. In het begin merkte ik dat Linda een structuur wilde aanbrengen. Gaandeweg vervaagden deze kaders en heerste er een open sfeer om te vertellen, te ontdekken en te creëren. Natuurlijk zijn er wel bepaalde kaders nodig om de coaching sessie binnen de hiervoor geplande tijd uit te voeren en stil te staan bij aandachtspunten. Maar deze nemen niks weg van de vrije ruimte die er heerst om tot nieuwe inzichten te komen en doelen te stellen voor de toekomst. Linda heeft een heel open en eerlijke manier van communiceren en daarbij stelt ze kritische vragen en geeft ze concrete voorbeelden. Voor mij persoonlijk was dit heel fijn omdat ik me hier aan kon linken en er echte voorbeelden uit kon halen om zelf mee verder te gaan. Linda is streng maar rechtvaardig en je zal altijd weten wat je aan haar hebt. Zij committeert zich zelf om de ander te coachen maar verwacht ook commitment van jou. Dat je je aan de afspraak houdt en ook echt aan jouw doelen gaat werken.

Nu meerdere Eureka-momenten verder, dankzij de coaching van Linda, ben ik heel blij dat ik dit samen met haar heb gedaan. Ik geniet van de positiviteit en kan de minder goede dagen accepteren zoals ze zijn. Juist deze dagen zijn er om iets moois van te creëren!

Linda dankjewel! Blijf jouw dromen najagen!

Yana-Den Bosch

LINDA LEX | COPYRIGHTS 2018