RESULTATEN

Inliners aan het woord over wat hun keuze voor high end ondernemen vanuit Inline Leadership heeft opgeleverd.

Verwerf Persoonlijk
Meesterschap

Ontwikkel jouw
Leiderschap

Creëer een High end
Business met impact

Verwerf Persoonlijk
Meesterschap

Ontwikkel jouw
Leiderschap

Creëer een High end
Business met impact

Claudia Vesters

HORMOONTHERAPEUT | EXPERT VOEDING EN BREIN

Ik hikte er al twee jaar tegenaan om mij door Linda te laten coachen. Gewoon omdat ik nog niet klaar was voor de doorbraak.

Nu achteraf heb ik spijt van mijn twijfel, want Linda heeft mij, tijdens alle coachsessies de ogen geopend. Terug naar mijn kern, mijn kracht en passie. Gaan staan voor wie ik ben en mijn missie. Weg van het klein denken, houden. Weg van de gebaande paden die, maar opstaan, je laten zien.

Linda heeft mij volledig in mijn kracht gezet en dit is op alle fronten merkbaar. Leiderschap nemen, het klinkt zo mooi, het is zo moeilijk. Maar met Linda aan je zijde krijg je de leiding over je eigen leven.

Deze aanbeveling komt recht uit mijn hart. Zo blij ben ik dat ik de stap heb gezet om deze investering in mijn bedrijf te doen. Dank je wel Linda!

Linda is de perfecte businesscoach: zakelijk, enthousiast en met gevoel voor de mens achter de ondernemer. 

Ze heeft mij over drempels heen geholpen die mij anders hadden belet om door te groeien. Ze kreeg die drempels helder door goed luisteren en liefdevol confronteren.

Om vervolgens samen te kijken naar hoe ik daar overheen kon stappen. Dat is gelukt en daar ben en blijf ik dankbaar voor.

Frank Rood

CEO | Senior Trainer | Creator, MyTime Creator

Linda leest zich helemaal in in jouw situatie en bijt zich erin vast. Ze is een businesscoach en fijne sparringspartner, die ervoor zorgt dat je echt stappen gaat maken.

Dat je ontwikkelt als mens en in staat bent om succesvol aan de groei van je bedrijf te werken. Ik ben veel relaxter geworden en mijn inkomen is verdubbeld!

Yvonne Lagewaard

Owner bij Yvonne Lagewaard, Dreambrand

Ik heb Linda leren kennen als een inspirerende, warme en eerlijke zakenvrouw.

Ze weet precies de juiste vragen te stellen om jou echt jezelf te leren kennen, en daarbij jouw capaciteiten en drive.

Mede dankzij haar weet ik nu wat écht mijn passies zijn en wat ik écht belangrijk vind in het leven, zakelijk en privé.

Ik beveel Linda van harte aan wanneer je zoekende bent naar de volgende stap met jouw onderneming.

Larisssa Zielstra

General Manager & Public speaker at, Emic & Explore Me

Mede door de veilige setting die zij creëerde durfde ik alles op tafel te leggen. Ik beveel Linda van harte aan wanneer je zoekende bent naar de volgende stap met jouw onderneming!

HESTER VAN ROOIJEN

LEIDERSCHAP EN ORGANISATIE COACH

Ik weet nog goed dat ik de eerste keer bij Linda binnen kwam. Ik was net een aantal maanden gestart als ondernemer en liep er tegenaan dat ik vakinhoudelijk een expert was, maar nog geen ondernemer en veel te weinig verdiende voor het werk dat ik deed.

Met Linda had ik meteen een klik. Het leren ondernemen, elke keer stappen blijven zetten, doelen stellen en die halen, maar vooral ook durven in mijn kracht te gaan staan en in lijn met wie ik ben keuzes te maken, tarieven vragen die passen bij het werk dat ik doe, allemaal ondernemersvaardigheden die ik bij Linda in een sneltreinvaart heb eigen gemaakt.

Ik weet zeker dat als ik het allemaal zelf was blijven doen ik lang nog niet op het punt was waar ik nu ben, als persoon en met mijn bedrijf. Haar liefdevolle aandacht met af en toe een spreekwoordelijke ‘kick in the but’, maakt dat ze je helpt om te groeien en je je doelen realiseert.

Maar nog veel belangrijker op een manier dat je het altijd weer uit jezelf kan halen ook als ze er niet is. Na een jaar samenwerken ben ik supertrots op de resultaten die ik dankzij het traject bij Linda behaald heb. Het is de investering meer dan waard.

Linda Lex - Homepage - Over Linda Lex - High-End businesscoach

In een jaar tijd heb ik grote stappen gemaakt, zowel zakelijk als privé. Ik ben een ander mens geworden door anders naar mezelf te kijken en echt leiderschap te tonen.

Dankzij Linda weet ik nu precies wat mijn innerlijke kracht is en welke impact ik daarmee kan maken. Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor alle keuzes die je maakt in je leven.

Ik beveel Linda zeker aan. Dank je wel voor alle mooie gesprekken!

Rosalie Goossen

Teamleider planbureau bij, Tzorg

In 2020 heeft Linda mij een jaar gecoacht. Met name de gesprekken met haar heb ik als confronterend, leerzaam en als constructief ervaren.

Linda stelde de juiste vragen en legde de vinger op de zere plek. Met plezier en genoegen kijk ik terug op de coaching van Linda. Warm aanbevolen.

Arco Prins

Projectmanager Business Intelligence | Interim Professional Bedrijfsvoering

Ik ben dankzij Linda gegroeid naar een ondernemer met een High End aanpak. Zij heeft mij alles geleerd over leiderschap en succesvol ondernemen. 

Haar programma heb ik van A tot Z doorleefd. Zij heeft mij geleerd met focus, commitment en integriteit mezelf te leiden naar krachtige keuzes. Linda is een fantastische sparringpartner, coach en leider. Een mooi mens. Eerlijk. Oprecht. En met veel lol.

Dank Linda. Voor je liefdevolle schop onder mijn kont.

Claudia Laarhuis

Ondernemer & Leiderschapscoach

Linda luistert als geen ander. Haar vragen zijn vlijmscherp, rakend en confronterend. Door haar enthousiasme, betrokkenheid en hoge mate van commitment word je in beweging gezet en gehouden. Met maar één doel voor ogen: Het allerbeste resultaat!

SHARON STREUPER

OWNER MAISON SUCRE | DESIGNER OF LUXURY INTERIORS

Soms loop je in je eigen bedrijf in een rondje en ben je het overzicht even helemaal kwijt.

Door een tip van een andere ondernemer ben ik bij Linda Lex terecht gekomen.

Ik vind Linda een heel fijn mens om mee te praten en om je heen te hebben! Heerlijk om door haar geconfronteerd te worden en inzage te krijgen in je eigen (verkeerde) manier van denken en doen. Ze geeft je de juiste tools en leert je op een andere manier naar je business te kijken.

Het afgelopen jaar was een uitdaging op meerdere vlakken maar ik ben dankbaar voor de tijd die ik mijzelf gegund heb om hiermee aan de slag te gaan. Een confronterend proces maar uiteindelijk geeft het een heel verhelderend en doelgericht resultaat.

Ik zie het echt als “een cadeau” die iedere ondernemer zichzelf moet gunnen als je je business naar een hoger level wilt tillen.

Maison Sucre

In mijn zoektocht naar een business coach die praktisch is ingesteld en zeker niet zweverig is en ook echt daadwerkelijk mij kan aanzetten tot nieuwe stappen in mijn onderneming ben ik op Linda gestuit.

En wat een power heeft zij. Hele zakelijke insteek precies wat ik nodig heb.

Ze weet mij met de juiste vragen te triggeren en zo heb ik antwoorden gekregen op mijn vragen en ga ik weer als een speer.

Ik ben Linda hiervoor zeer dankbaar en raad haar dan ook zeer sterk aan. Dus ben je op zoek naar een business coach die zeer vakbekwaam en professioneel is zoek niet verder. Dank Linda!

Marije Kuppens

Owner bij MKL management & Kas Kuppens

Door Linda ben ik veel bewuster geworden van mijn kern, waar ik goed in ben en wat ik wil met mijn onderneming. 

Ik heb mijn aanbod vereenvoudigd, waardoor ik met veel meer zelfvertrouwen in korte tijd vijf nieuwe topklanten heb gekregen.

Ik ervaar weer rust in mijn hoofd en lijf, een goede werk/privé balans. Ik ben nu een toonaangevende naam in mijn markt, heb een florerende business en zakelijke relaties waar ik graag mee werk. 

Linda is liefdevol, warm, creatief en to the point, ze neemt scherp waar en dat is waardevol voor mij als zelfstandig ondernemer die  weinig ‘tegen’ geluid krijgt.  

Ik beveel Linda van harte aan! 

Carina van Reeven

partner voor CFO's en FSSC | SHARED service guide

Linda weet steeds de vinger op een plek te leggen waar je niet eens van wist dat die zeer deed. 

Vanuit haar ‘Inline Leadership’-gedachtegoed heeft Linda mij geholpen om meer in lijn te komen, met mezelf en met mijn bedrijf. Ik heb nu tijd voor de mensen en de activiteiten die ik belangrijk vind, in plaats van de hele tijd druk te zijn. Ik heb geleerd dat ik medewerkers en teams help om meer in lijn te komen met de kernwaarden van hun organisatie.

Ik raad Linda van harte aan.  Wil jij enkele gewoontes doorbreken die jou en je klanten niet meer helpen?Dan is haar traject heel geschikt voor je.

Sasiska Giesbers

Choreograaf in informatiebeheer | Eigenaar bij Unfold Matters

Margot Freericks

SENIOR HR MANAGER AVANTOR

Ik liep vast als ondernemer, met nog steeds de overtuiging dat ik een heel goede professional ben, maar ik kwam er geen meter verder mee. Ik stond stil.

Linda kende ik al. Een mooi mens, mooi bedrijf en mooie visie. Maar is dat dan het antwoord op mijn knelpunten? Toch afgesproken, gepraat, gelachen en de stap gemaakt.

JA! ik wil met jou aan de slag als mijn coach om te kijken of ik uit het putje kan klimmen. In de afgelopen maanden is er mega veel gebeurd!

Mijn paniek kreeg geen voedingsbodem meer. Mijn netwerk bleef zich ontwikkelen. Aanbiedingen komen als vanzelf naar me toe en ik kan mijn keuzes maken en daar 100% achter staan. Ik kan mijn rust pakken en de tijd nemen om niets te doen. Zonder schuldgevoel. Mede door haar start ik met een geweldige nieuwe uitdaging en ik weet zeker dat het hier niet bij blijft.

Die flow… mensen wat is dat lekker! DAT wens ik iedereen toe.. op het moment dat je er klaar voor bent. Coaching door Linda Lex – Inline Leadership: het is jouw tijd en aandacht echt 100% waard. DOEN!

ONTDEK HOE JIJ MAXIMAAL KUNT BLIJVEN GROEIEN, PRESTEREN EN EXCELLEREN OP IEDER LEVEL VAN TOP NIVEAU.