‘inliners’ aan het woord 

Linda weet steeds de vinger op een plek te leggen waar je niet eens van wist dat die zeer deed. Ze heeft mij gedurende een jaar gecoacht. Vanuit haar ‘Inline Leadership’-gedachtegoed heeft Linda mij geholpen om meer in lijn te komen, met mezelf en met mijn bedrijf. Ik heb nu tijd voor de mensen en activiteiten die ik belangrijk vind, in plaats van de hele tijd druk te zijn. En ik heb geleerd dat ik medewerkers en teams help om meer in lijn te komen met de kernwaarden van hun organisatie.  
Ik raad Linda van harte aan. Ben jij een gedreven professional die niet binnen de lijntjes kleurt? Wil jij enkele gewoontes doorbreken die jou en je klanten niet meer helpen? Dan is haar ‘Visie op Resultaat’ – traject heel geschikt voor je.  

Saskia Giesbers

Choreograaf in informatiebeheer | Eigenaar & Rots in de branding bij Unfold Matters 

Je bent een professional en hebt je zaken goed voor elkaar. Om je heen heb je klanten, collega's, medewerkers en leidinggevenden en natuurlijk familie, vrienden en kennissen. Dus waar heb jij een coach voor nodig? Dat heb ik mij oprecht afgevraagd in het verleden. Ik zag een explosie aan coaches, sommigen op basis van hun eigen ervaringen, anderen adviseren / coachend om wat zij hadden meegemaakt. Ik kon er net echt warm voor lopen. En toen liep IK vast als ondernemer, met nog steeds de overtuiging dat ik een heel goede professional ben, maar ik kwam er geen meter verder mee. Ik stond stil. Mijn netwerk zag mijn worsteling, probeerde mij te steunen met bemoedigende woorden. Maar dat was niet genoeg. Linda kende ik al. Een mooi mens, mooi bedrijf en mooie visie. Maar is dat dan het antwoord op mijn knelpunten? Toch afgesproken, gepraat, gelachen en de stap gemaakt. JA! ik wil met jou aan de slag als mijn coach om te kijken of ik uit het putje kan klimmen. In de afgelopen maanden is er mega veel gebeurd! Mijn paniek kreeg geen voedingsbodem meer. Mijn netwerk bleef zich ontwikkelen. Aanbiedingen komen als vanzelf naar me toe en ik kan mijn keuzes maken en daar 100% achter staan. Ik kan mijn rust pakken en de tijd nemen om niets te doen. Zonder schuldgevoel. Wanneer ik exact moet zeggen wat er veranderd is door Linda Lex, dan is dat een heel lastige vraag. Maar de flow is heerlijk aanwezig en de goede kant op. Wat kan zij lastige vragen stellen, waar je nog dagen op aan het kauwen bent en wat krijg je daar mooie inzichten van over mijzelf, mijn verleden, heden en toekomst. Mede door haar start ik met een geweldige nieuwe uitdaging en ik weet zeker dat het hier niet bij blijft. Die flow... mensen wat is dat lekker! DAT wens ik iedereen toe.. op het moment dat je er klaar voor bent. Coaching door Linda Lex - Inline Leadership: het is jouw tijd en aandacht echt 100% waard. DOEN! Margot Freericks - Senior HR Manager Avantor

Ik heb het High-end Jaarprogramma Exclusive gevolgd bij Linda. Ik was op zoek naar een ondernemer en businesscoach die mij de volgende stappen kon laten zetten in mijn business.
Ik wilde leren hoe ik mijn aanbod kon opschalen en slimmer kon ondernemen. Dankzij Linda ben ik gegroeid naar een ondernemer met een High End aanpak. Zij heeft mij alles geleerd over Leiderschap en heeft mij aangemoedigd om een visie te ontwikkelen met mijn bedrijf ‘Jij Op Scherp’.

Haar programma heb ik van A tot Z doorleefd. Zij heeft mij geleerd met focus, commitment en integriteit mezelf te leiden in het maken van keuzes. Mijn keuzes. Krachtige keuzes. Vanuit mijn DNA. Mijn fundament.
Linda is een fantastische sparringpartner, coach en leider. En vooral  een mooi mens. Eerlijk. Oprecht. Echt. En met veel lol.
Door dit programma heb ik mijn eigen programma ontwikkeld met een visie op Leiderschap. Mijn Visie. Ik sta voor duurzaamheid en kwaliteit. Ik coach nu ondernemers die net als ik bereid zijn om in zichzelf te investeren. En daar tijd en aandacht voor hebben.
Dank Linda. Voor je liefdevolle schop onder mijn kont.

Claudia Laarhuis

Ondernemer & Leiderschapscoach

 2020 heeft Linda mij een jaar lang gecoacht. Met name de gesprekken met haar heb ik als confronterend, leerzaam en als constructief ervaren. Linda stelde de juiste vragen en legde de vinger op de zere plek. Het blijft natuurlijk waar dat ik alleen mijzelf kan veranderen maar het is een zegen dat Linda als Businesscoach daar een coachende rol in heeft mogen betekenen. Met plezier en genoegen kijk ik terug op de coaching van Linda.

Warm aanbevolen!

 

Arco Prins

Projectmanager Business Intelligence | Interim Professional Bedrijfsvoering

In een jaar tijd heb ik grote stappen gemaakt, zowel zakelijk als privé. Ik ben een ander mens geworden door anders naar mezelf te kijken en echt leiderschap te tonen. Dankzij Linda weet ik nu precies wat mijn innerlijke kracht is en welke impact ik daarmee kan maken. 

Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor alle keuzes die je maakt in je leven. Ik beveel Linda zeker aan.

Dank je wel voor alle mooie gesprekken! 

Rosalie Goossen

Teamleider planbureau bij Tzorg

Ik ontmoette Linda op een benefietavond waar we over van alles gesproken hebben daar vanuit is er een bezoek gepland. En later, na het coachtraject van mij en mijn businesspartner, dacht ik na over hoe ik haar kon omschrijven. 

Een verrassingsei! 

Als bij de kennismaking de verpakking eraf is, lijkt het eerst wat zoets, beetje vaag en weet je niet goed wat je ermee moet. Dan blijkt er toch een stevige inhoud in te zitten, waar je met wat inzet en moeite een verrassing krijgt voorgeschoteld, waar je zelf mee aan de slag moet en zelf in elkaar moet zetten. Maar dan heb je iets waar je daadwerkelijk iets mee kan en wat blijvend is!.  

Ik kan Linda van harte aanbevelen als je meer inzicht wilt krijgen in wie je bent en wilt leren hoe je opnieuw richting en sturing kunt geven aan je business. 

Wijnand van de Vendel

Co-owner at TBK Group with members Spillage Control, IFE Bulk Benelux, DCP Benelux and CenTrax

Linda is de perfecte businesscoach: zakelijk, enthousiast en met gevoel voor de mens achter de ondernemer. Ze heeft mij over drempels heen geholpen die mij anders hadden belet om door te groeien. Ze kreeg die drempels helder door goed te luisteren en liefdevol confronteren. Om vervolgens samen te kijken naar hoe ik daar overheen kon stappen. Dat is gelukt en daar ben en blijf ik dankbaar voor.

Frank Rood

CEO | Senior Trainer | Creator at MyTime Creator

Voor het coachtraject met Linda stond ik aan de start van mijn nieuwe bedrijf. Breed geïnteresseerd en opgeleid als ik ben, wilde ik als ondernemerscoach graag iedereen van dienst zijn. Ik  vond het moeilijk om keuzes te maken en mijn expertise en jarenlange ervaring als ondernemer te kanaliseren. Ik wilde graag meer duidelijkheid over wie mijn klanten zijn en op welk gebied ik mijn klanten het beste van dienst kan zijn.

Het afgelopen jaar heb ik geleerd dat het belangrijk is om duidelijke keuzes te maken, hetgeen meer focus, balans, verdieping en rust heeft gebracht. Het online Leiderschapsprogramma ‘Visie op Resultaat’ is een mooie en waardevolle aanvulling op het traject.

Het is fijn samenwerken met Linda. Ze is ‘to the point’, heel duidelijk, geeft inzicht, zet me aan tot nadenken en actie!
Heel fijn om bij mezelf de groei te zien en steeds meer te durven vertrouwen in mijn eigen toegevoegde waarde, expertise en kwaliteiten.
Linda is voor mij een fijne stok achter de deur, kijkt echt met me mee en is confronterend als dat nodig is.
Ik kan Linda zeker aanbevelen in mijn netwerk!

Annette Brueren | Technisch adviseur, coach en keurmeester

Ik heb Linda leren kennen als een inspirerende, warme en eerlijke zakenvrouw die precies de juiste vragen weet te stellen om jou echt jezelf te leren kennen, en daarbij jouw capaciteiten en drive. Mede dankzij haar weet ik nu wat écht mijn passies zijn en wat ik écht belangrijk vind in het leven, zakelijk en privé. Voorheen zocht ik het op plekken, waarvan ik dacht dat het logischerwijs het juiste was. Door heen en weer te schommelen tussen ideeën en verwachtingen, met Linda aan mijn zijde, weet ik wat mijn volgende stap met zowel het bedrijf die ik nu run als mijn eigen carrière moet zijn voor dit moment! 🙂 Mede door de veilige setting die zij creëerde durfde ik alles op tafel te leggen. Ik beveel Linda van harte aan wanneer je zoekende bent naar de volgende stap met jouw onderneming of carrière!

Bedankt voor alles (tot nu toe) Linda!

Larisssa Zielstra

General Manager & Public speaker at Emic & Explore Me

Voor het coachtraject was ik ‘een ruwe diamant’, die wel wat sturing en schaving kon gebruiken.

Ik hoorde van een cliënt van Linda, dat zij de juiste persoon zou zijn die mij kon helpen om te groeien in mijn leiderschap.

Ik heb het coachtraject een jaar gevolgd met als leidraad de ‘Businessbijbel’ van Stephen R. Covey,  in combinatie met het Leiderschapsprogramma ‘Visie op Resultaat’. Dit heeft mij in heel veel zaken inzichten gegeven, zodat ik bepaalde zaken vanuit een ander perspectief ging zien en er anders mee om kon gaan. We hebben hier menigmaal over gesproken. Onbewust deed ik het zo gek nog niet…

Fijn dat ik mij hier bewust van ben geworden, wat mijn zelfvertrouwen, leiderschap en zakelijke succes een enorme boost heeft gegeven.

Ik zou Linda zeker aanbevelen, aan degene die een High-end bedrijf willen leiden!

Martijn van Beek

Mede- eigenaar Lasbedrijf van Beek & Zonen

Linda heeft mijn compagnon Robin Koorn en mij gecoacht. Ons doel was om als online marketing bureau en als ondernemers (zakelijk en privé) door te groeien. Het traject zelf heeft op dat moment al voor concrete resultaten gezorgd. Echter, zodra het traject ten einde is, begint het eigenlijk pas. Het mooie is dat de handvatten die Linda ons tijdens het traject heeft aangereikt, nog steeds door ons toegepast worden. We blijven groeien en halen onze targets. Bovendien blijven we ons ook als ondernemers continu ontwikkelen.

Richard van Kampen

Invictus Online Marketing

Ik heb Linda leren kennen als een sterke, krachtige zakenvrouw. Een voorbeeld voor mij. Iemand die uitstraalt wat ze wil en dat ook zal bereiken.

Mijn coachtraject is een groot leerproces geweest. Ik dacht, “Als Linda mij gaat helpen, dan komt het vanzelf goed met mijn groeiende bedrijf, mijn leiderschapsrol en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

Dat viel in het begin toch best tegen en dat lag zeker niet aan jou.  Er gebeurde eigenlijk niets in mijn ogen…

Totdat iemand tegen mij zei, “Als jij wilt veranderen of wilt dat er dingen in je leven gaan veranderen, dan zul je daar zelf aan moeten werken. Dat kan een ander niet voor jou doen”

Toen ik dat eenmaal zag gingen mijn ogen open en ben ik zelf aan de slag gegaan.

Wij hebben samen al mijn leerprocessen besproken. Ik heb veel getwijfeld, maar toch heel wat knopen doorgehakt. Knopen die ik zelf niet had durven doorhakken, maar met jouw begeleiding toch heb gedaan. Daar ben ik nu zo blij mee! Dit traject heeft mij veel inzicht gegeven in mijzelf. Niet maar altijd doen wat een ander wil of de lieve vrede willen bewaren.

Keuzes durven maken omdat ik dit zo wil en omdat het nodig is om mijn doel te bereiken. Alleen dan zal ik het leven krijgen zoals ik dat graag zou willen.

Er zullen nog veel valkuilen komen in de toekomst, maar met deze basis ga ik het zeker redden. Dankjewel!

Sandra Houvast

Directeur & Winstadviseur bij Houvast Winst & Cijfers

Ik las in een artikel dat Linda ervaren ondernemers helpt die in de fase zijn gekomen waarin zij voor de vraag komen te staan: ‘En hoe nu verder?’
Hierbij werd mijn interesse gewekt, omdat ik behoefte had aan een sparringpartner om een aantal zaken voor mezelf op orde te krijgen.

Door het leiderschapsprogramma ‘Visie op Resultaat’ leer je jezelf een spiegel voor te houden, en van daaruit je bedrijf te besturen door slimmer te werken i.p.v. harder met dezelfde of betere resultaten.
Ik vind het een goed programma, waarin je echt aan jezelf moet werken en het ook zelf moet doen om verandering teweeg te kunnen brengen in je leven en je bedrijf.
De samenwerking met Linda heb ik als zeer prettig ervaren, alhoewel ik het nog steeds moeilijk vind om hulp te vragen. 
Ik zou Linda zeker aanbevelen aan andere ondernemers!

Bert Ouwendijk

Directeur Van Winkoop Truckschade

Het afgelopen half jaar hebben Linda Lex en ik samengewerkt om mijn ambities als personal trainer verder om te zetten in resultaten. Een intensieve periode waarin doelen stellen, keuzes maken, integriteit en focus houden belangrijke pijlers zijn geweest. Dit heeft geresulteerd in een groeiende business, commitment en een krachtiger persoon. De slogan ‘work on your goals, every single day’ is hier zeker opgegaan! Wil jij weten wat Linda Lex voor jou kan betekenen en/of voor jouw business? Neem contact met haar op en wie weet zien jouw leven en business er over een half jaar ook anders uit!

Annemieke Vermeer

Personal Trainer & Lifestyle Coach bij Echappement Coaching

‘Linda heeft de gave om tot de kern te komen… Linda heeft mij het afgelopen jaar op een heel fijne manier gecoacht en geïnspireerd. Ze was er voor me als dat nodig was. Een half jaar is lang, intensief en indrukwekkend, maar zeker nodig om echt tot de kern te komen. Om dingen te laten landen en te laten uitwerken. 

Lieve Linda, dank je wel voor eerlijkheid, oprechtheid, vertrouwen, schoppen onder mijn kont en het lachen!’

Ik kan dit iedereen aanraden die wil groeien naar een hoger niveau. Die zich niet neerlegt bij: ‘Het is zoals het is.’ Maar er juist door heen gaat en doorgaat. De lat steeds iets hoger, buiten je comfort zone. Werken áán jezelf en áán de succesvolle groei van je bedrijf. 

Diana Van Beek

Organisatie advies, processen en structuur. Interim management bij KAS D Management & Kas Kuppens

Gedreven, betrokken en met passie voor het coachen weet Linda de vragen te stellen die er toe doen en de kern op te zoeken.

Vaak de vraag vanuit een ander hoek benaderend, waardoor je tot verrassende inzichten komt.

Arjen van Braak

Bedrijfsadviseur. Accountant. Belastingadviseur

Door de snelle groei van mijn bedrijf had ik echt behoefte aan iemand die mee keek en niet bang was om haar mening onder stoelen of banken te steken. Samen met Linda aan de slag gegaan, in het begin was ik nog een beetje sceptisch. Maar Linda is absoluut niet bang om je een spiegel voor te houden en tot de kern te komen waar het om draait. Alle bijeenkomsten zijn praktisch en resultaat gericht absoluut geen zweverig gedoe dus bij Linda 🙂 Dus ben je opzoek naar een business coach dan zal ik zeker Linda aanbevelen.

Hanno van Binsbergen

Directeur & Sportconsulent bij Ultimate Fit

Linda leest zich helemaal in in jouw situatie en bijt zich erin vast. Ze is een businesscoach en fijne sparringspartner, die ervoor zorgt dat je echt stappen gaat maken. Dat je ontwikkelt als mens en in staat bent om succesvol aan de groei van je bedrijf te werken. Ik ben veel relaxter geworden en mijn inkomen is verdubbeld!

Yvonne Lagewaard

Owner bij Yvonne Lagewaard | Dreambrand

Voor mij is Linda een topondernemer die denkt in kansen en mogelijkheden. Ze helpt je inzien wat jij zelf kunt veranderen om te komen waar jij wilt zijn. En met een fikse dosis energie en oprechtheid heeft zij mij optimaal gecoacht bij het waarmaken van mijn droomdoelen

Nicoline Pouwer

Zangeres & Vocal coach

Ik ben het businesscoachtraject met Linda aangegaan om ervoor te zorgen dat ik meer rust en overzicht zou krijgen. Van binnen en van buiten. Zowel prive als zakelijk. Ik wilde meer ruimte creëren zodat ik dingen kon gaan doen die ik echt leuk vind. Na verloop van tijd ben ik dingen anders gaan zien en indelen. De processen binnen het bedrijf lopen beter en ik kan veel meer sturing geven aan mijn bedrijf.  Voor mijn gevoel heb ik mijn doel bereikt.

Pascal Romero

Owner bij AssetLog

Businesscoaching is het mooiste cadeau dat ik mijzelf in jaren heb gegeven. Na tien jaar ondernemerschap liep ik vast. Waar sta ik nu? Waar wil ik zijn over X aantal jaar? Wat een verademing! Een businesscoach die heerlijk praktisch en zakelijk is ingesteld. Een krachtig stappenplan, goede vragen, de welbekende schop onder je derriere en waardevolle gesprekken met een lach en een traan, heeft ervoor gezorgd dat ik er weer zin in heb! Dat ik weet wat ik wil en voor de volle 100% aan het vlammen ben! Ik ben niet alleen op zakelijk vlak weer helemaal happy. Mijn mindset is veranderd en ik voel mij zoveel waardevoller en tevreden. Ook met mijzelf en mijn prive leven.

Marije Kuppens

Owner bij MKL management & Kas Kuppens

LINDA LEX | COPYRIGHTS 2021