2018 is nog maar net begonnen en kan voor mij al bijna niet meer stuk!

De afgelopen twee weken heb ik fantastische gesprekken gevoerd met ambitieuze ondernemers die dolgraag aan zichzelf en hun business willen werken.

Ondernemers die openstaan voor groei en ontwikkeling en die dondersgoed begrijpen dat je eerst jezelf kritisch onder de loep moet nemen voordat er echte verandering in je leven, geluksgevoel en succes kan gaan plaatsvinden.

Naast het een-op-een coachen en inspireren van ondernemers ligt mijn focus op zichtbaarheid, het synergetisch verbinden van mensen en overdragen van waardevolle van kennis, inzicht en ervaring.

Dit ga ik doen door het organiseren van inspirerende ‘Food for Soulbusiness’ lunches, het geven van Master Classes en trainingen in Persoonlijk Meesterschap & Soulbusiness èn het starten van een Business Academy voor jong ambiteus talent!

Natuurlijk kan ik dat niet alleen. Ik wìl dit ook niet alleen doen. Daar heb ik andere professionals en experts voor nodig. Een team van enthousiaste, gedreven, ambitieuze mensen die mij hierbij gaan ondersteunen en versterken zodat mijn droom onze droom wordt, en wij hier met elkaar een groot succes van gaan maken.

Groter en mooier dan dat ik mij nu kan voorstellen.

Ik weet dat het kan. Ik voel dat het kan. Ik zie het voor me en bouw eraan. Iedere dag. Steen voor steen. Stap voor stap. Gesprek na gesprek…

Het gaat gebeuren!

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen in jouw persoonlijke groei en zakelijk succes?

Of ben jij ervan overtuigd dat jij mij kan versterken met jouw unieke kennis, ervaring en expertise?

Stuur een mail naar info@lindalex.nl | www.lindalex.nl

Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw verhaal!