“Linda, wanneer ga jij nu eens echt kleur bekennen?” Mijn coach keek mij recht in de ogen aan. Er was geen enkele mogelijkheid om haar confronterende blik te ontwijken. Sh..  dit was nu typisch zo’n vraag die ik ook zou stellen. Aan mijn coachees. Wanneer ging ik nou eens echt, compromisloos, kleur bekennen? Wanneer pakte ik mijzelf bij mijn ballen en zou ìk gaan springen? In het diepe…

Ik heb de afgelopen maanden heel hard aan mijn nieuwe website, het e-book, de Masterclass en training over Persoonlijk Meesterschap en Soulbusiness gewerkt. Apetrots ging ik tegenover haar zitten: “Alles is af! Het staat als een huis. Mijn huis!“  “Heel leuk en aardig, Linda. Je hebt bergen werk verzet. Super goed van je, maar je hebt nog niet gekozen. Niet echt…”

Ik keek haar aan. Een zenuwachtig trekje begon irritant aan mijn mondhoeken te trekken. Ik moest een beetje giechelen.. Ze had gelijk. Ze had echt gelijk. “Je kan mij nu wel zo vriendelijk aan zitten kijken. Daar bereiken we niets mee. Wat ga je doen? Welke keuze ga je maken?”

Businesscoaches kunnen hard zijn. Keihard, vlijmscherp en confronterend. Als je wilt groeien, dan moet je het voelen. In je botten. In je ziel. Dit nare, schurende gevoel wordt ook wel ‘groeipijn’ genoemd. Ik wiebelde wat heen en weer op mijn stoel. Van binnen had ik allang de keuze gemaakt. Ik coach allang mijn ideale coachklanten. Heb succesvolle resultaten met ze bereikt. Maar ik het nog niet hardop uitgesproken. Stel, dat ik mensen zou teleurstellen en buitensluiten?

Even kwam ‘de pleaser’ in mij weer naar boven. Als ik mijn ideale klant echt wilde aanspreken en raken, dan moest ik kiezen. Voor hem. De MKB-ondernemer. En dat is niet zomaar een ondernemer. Nee, mijn ideale klant is een ambitieuze, gedreven ondernemer met een gezonde dosis lef. Een echte vent met ballen, die al een tijdje meedraait, maar die ook donders goed weet dat als je succesvol wilt groeien als ondernemer en leidinggevende, dat het nodig is om te blijven investeren in je persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes.

Een succesvolle ondernemer, die door de waan van de dag, zichzelf, zijn doel en focus langzaamaan heeft verloren. Die opnieuw grip wilt krijgen en zelf richting wilt geven aan zijn leven en business. Hij heeft grootse dromen en ambities, wilt echt van betekenis zijn voor zijn gezin, familie en vrienden, klanten. En ja… ook voor de wereld. Hij wil groeien, stappen maken en een effectieve leider zijn. Onweerstaanbaar aantrekkelijk voor zijn klanten en een ideale partner om zaken mee te doen. Mooie reële verlangens en ambities.

Maar ja, het leven gaat nu eenmaal zoals het gaat. Er gebeurt van alles, waardoor het niet altijd de kant op gaat die hij zou willen.  Hij heeft geen idee hoe hij zijn vastgeroeste patronen kan doorbreken om de boel te veranderen. Om de volgende stappen te zetten in zijn persoonlijke en zakelijk groei. De stappen naar vooruitgang, geluk en succes! Het enige wat hij moet doen is krachtige keuzes maken. Kleur bekennen en springen!

En? Voel jij je nu aangesproken? Ben je klaar voor de grote sprong? Of toch niet? Je past volledig in het hierboven geschetste profiel. Je hebt alleen een probleempje.. Je bent een vrouw.

Ik kies compromisloos voor de ambitieuze gedreven MKB-ondernemer. Of je nu een man of vrouw bent, dat maakt mij helemaal niets uit. Het gaat mij om de ballen die je hebt. De passie, gedrevenheid, lef en liefde die je hebt voor jezelf, jouw leven en business.

Ik kies voor jou! De kleur van mijn zwembroek is bepaald.

Spring je met mij mee? Kies jij voor de grote sprong naar vooruitgang? De sprong in het diepe.

That’s where the magic happens!