Sta op! en ga leven en werken zoals jij bedoeld bent.

Datum: 2 februari 2022

Linda Lex is een ambitieuze zakenvrouw, ervaren topondernemer en businesscoach. Zij is dé expert op het gebied high end ondernemen vanuit Inline Leadership.

Word jij ook zo moe van het algemene geklets en gezever? De verschillende meningen over hoe het was, hoe het is en hoe het zou moeten zijn?

Ooit heb ik met mijzelf afgesproken dat ik mijn mening over politiek, godsdienst en voetbal niet deel op social media. Ik probeer mij vrijwel altijd aan mijn afspraken te houden 😊

Afspraak = afspraak

No matter what

Dit wil overigens niet zeggen dat ik mijn kop in het zand steek, mijn ogen sluit of mijn verantwoordelijkheid niet neem voor wat er zich om mij heen en in de wereld afspeelt.

Integendeel. Ik ben niet bang om te benoemen wat ik zie en kijk graag naar waar ik als persoon en ondernemer invloed op heb en werk er bewust aan om de ruimte die ik mag innemen te vergroten.

De wereld draait door…

De crises voorbij

De wereld is continu in beweging en aan verandering onderhevig. Hoe druk wij ons ook maken over belangrijke en minder belangrijke zaken. De wereld draait door.

Dag in. Dag uit. Jaar in. Jaar uit. De crises voorbij.

Wij ontwikkelen, veranderen, herstellen en consolideren mee tijdens dit natuurlijke en continue groeiproces.

Welke weg kies jij?

De vraag is wat wij met en in ons leven willen ontwikkelen, bijdragen en realiseren. Welke keuzes wij maken, hoe en in welke mate wij bereid zijn om te doen wat nodig is om onze bestemming succesvol te bereiken.

Een aantal mensen blijft onderweg stilstaan of trappelen ongedurig op hun plaats. Zij verlangen wel naar verandering en vooruitgang, maar durven dikwijls niet te kiezen en de juiste afslag te nemen.

De meeste mensen kiezen voor de brede weg van de minste weerstand en wandelen volgzaam, soms mopperend, met de meute mee.

Slechts enkelen draaien zich om, banen zich een weg tegen de stroom in en transformeren uiteindelijk tot wie zij werkelijk in essentie zijn.

Zij komen sterker, krachtiger en wijzer uit iedere crisis. Onlosmakelijk verbonden met zichzelf en met het leven.

Een klant van mij, expert in het trainen van crisisteams, noemt dit versterkingsproces met een duur woord: antifragiliteit.

Je zou het kunnen vergelijken met het transformatieproces van een rups tot vlinder, die uit zijn cocon breekt, de tijd en ruimte neemt om zijn vleugels in de zon te laten drogen om vrij te kunnen vliegen. De wijde wereld in! Al was het maar voor een dag…

Veel mensen weten gewoonweg niet wie ze zijn, wat ze willen, welk goud zij in zich hebben, wat zij willen bijdragen en zouden moeten doen om trouw te blijven aan zichzelf.

Stay ‘on track’

Dwars door alle weerstand heen. Steeds weer vernieuwend. Herboren. Anders. Kwetsbaar en krachtig. De crisis voorbij.

Laat jij je leiden door de eindeloze en dikwijls energievretende stroom van woorden, meningen, verlangens en intenties van anderen? Of durf jij een krachtige keuze te maken, je hart te volgen en op te gaan staan?

Neem jij jouw verantwoordelijkheid, zodat jij jouw mate van vrijheid, ruimte en invloed kunt vergroten en kunt gaan doen wat jij te doen hebt?

Durf jij de moedige keuze te maken

om te leven en werken zoals jij bedoeld bent?

Ben jij een bevlogen topondernemer, leider of zelfstandig professional? Heb jij een missie die groter is dan jijzelf en wil je jouw dromen en ambities nu echt gaan realiseren?

Heb je behoefte aan een klankbord, iemand die je begrijpt en je een kritische en eerlijke spiegel voorhoudt? Een gelijkwaardige sparringpartner die de juiste vragen stelt, je aan het denken zet en aanmoedigt om krachtige keuzes te maken? Keuzes die jouw leven èn business zullen doen veranderen..

Dromen, verlangen en wensen is niet genoeg… Je moet het gaan DOEN!

Meld je hier aan voor een vrijblijvend maar altijd grensverleggend intakegesprek.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

ANDERE BLOG’s

Eindbazen en troonopvolgers

Eindbazen en troonopvolgers

Naast het coachen van zelfstandig professionals in hun groei in persoonlijk meesterschap, leiderschap en het leren ondernemen (jazeker, ondernemen is een vak apart) werk ik graag met bevlogen MKB ondernemers. Eindbazen die in afzienbare tijd vanuit het niets met veel...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen