We zijn weer compleet!

Vanochtend zat ik met mijn man aan de ontbijttafel. Mijn to-do-list voor vandaag was lang. Veel te lang naar mijn zin. De voorbereidingen voor diverse evenementen, het uitwerken van pitches, presentaties, blogs, websites, de Masterclass en offertes schreeuwden om mijn aandacht en focus. Mijn CRM-lijst stond roodgloeiend…

Ik heb mijn to-do list aan de kant geschoven. Want wat is nu echt belangrijk? Aandacht. Liefde. Respect. Gewoon een arm om iemand heen slaan en vragen: Hoe gaat het met je? Waar sta je nu? Wat heb je nodig?

Deze week heb ik mijn arm om onze zoon Stephan, ons team en mijn coachees heen geslagen. Ik heb fijne gesprekken gevoerd. Hoe gaat het? Wat kan ik voor jullie betekenen? Het is zo fijn om te horen wat er echt speelt op èn onder de werkvloer!

En ja, soms is het even slikken als je dingen niet hebt gezien, maar door te vragen en open te staan voor de visie van een ander kan je als mens, als ondernemer en als team pas echt groeien!

Dan is er volop ruimte voor ontwikkeling en creatie. Aandacht, erkenning, liefde, integriteit en oprechte betrokkenheid zijn de sleutels voor succesvol ondernemerschap.

Andreas heeft de tijd en ruimte genomen die hij nodig had om zijn kijk op zichzelf, het leven, de zaak en op de toekomst weer aan te scherpen.
Boven op de berg; Meran 2000. Midden in de natuur.Terug naar de wortels van zijn bestaan. Terug naar de basis. Daar zijn de antwoorden. Diep van binnen.

Waarom doe ik de dingen die ik doe? Wie ben ik? Wat heb ik te bieden? Wat wil ik bijdragen? Waar word ik gelukkig van?

Terwijl Stephan zijn antwoorden zocht en grotendeels gevonden heeft, hebben wij ze ook gevonden. We slaan onze armen nog steviger om elkaar heen. Bundelen onze passie, gedrevenheid, lef, liefde, waardevolle kennis, inzichten en vaardigheden.

Het plan lag al een aantal maanden op de plank. Maar nu weten we het zeker!

Andreas en ik gaan retreats aanbieden in de bergen van Zuid-Tirol. In Merano! Een prachtige kuurstad in het hart van de Italiaanse Dolomieten.

Andreas gaat heerlijk koken en neemt je mee terug naar de natuur. Naar de oorsprong van rust, ruimte en natuurlijk eten.

Ik ben er als coach en inspirator om jou en jouw team de inzichten te geven die je nodig hebt om de volgende stappen te gaan zetten. Next level in Life & Business.

Ben jij ondernemer? Ben jij verantwoordelijk voor de visie en missie van jouw bedrijf? Heb jij de leiding over een team?
Ben jij als manager verantwoordelijk voor de resultaten van jouw team? Wil jij de betrokkenheid van jouw medewerkers vergroten? Wil jij werken aan jouw leiderschaps skills?
Wil jij effectief en op een natuurlijke succesvolle manier leiding kunnen geven aan jezelf en aan jouw team? Alle neuzen dezelfde kant op? Veel meer plezier en effectiviteit op de werkvloer creëren?

Wil jij antwoorden op jouw vragen? Als mens. Als ondernemer. Als leidinggevende?

Wij hebben een prachtige plek voor jou gevonden, waar jij kunt gaan werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes.

Omarm jezelf. Omarm het leven. Omarm de mensen om je heen. Jouw team. Jouw onderneming.

Omarm de toekomst!