De feestelijke maand december staat voor mij als businesscoach in teken van het afsluiten van diverse coachtrajecten en het creëren van nieuwe uitdagingen, kansen en mogelijkheden voor 2018.

Glanzende stippen op mijn horizon. Ik hou ervan!

Gisteren was ik te gast bij Hogeschool Rotterdam. Het afgelopen half jaar heb ik een fantastische vrouw, een gedreven leidinggevende en coördinator van een zeer dynamisch bedrijfsbureau binnen HR, mogen helpen op het gebied van haar persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en effectief leiderschap.

Dit traject was voor mij bijzonder omdat het in opdracht was van HR en niet vanuit een ondernemer zelf.

Natuurlijk was het best spannend om samen met haar manager te kijken naar het eindresultaat van ruim zes maanden buffelen, praten, luisteren, anders kijken, anders doen en krachtige keuzes maken.

De optelsom van de keuzes en acties die je maakt bepalen het eindresultaat.

Zo simpel is dat.

Voor ons zat een totaal andere vrouw. Een zelfverzekerde dame die rust en balans uitstraalde. Een visionair die weet wat haar doel en strategie is en dit feilloos kan overbrengen op anderen. Haar manager zag het ook. Godzijdank! Hij geloofde in haar, heeft haar ontwikkelingen op de voet gevolgd en plukt daar nu samen met de overige teamleden de vruchten van.

Dit is nou typisch zo’n heerlijke win-win-situatie! Pure synergie! Drie gelukkige mensen op rij die hun gezamenlijke doel bereikt hadden.

De basis is gelegd voor een fijne samenwerking.

Met een grote glimlach op mijn gezicht stapte ik mijn auto in. Wie weet wat de toekomst ons zal brengen…

De volgende uitdaging stond alweer op mij te wachten. De terugreis naar ’t Veen. De keiharde Kerstsongs van Skyradio galmden door mijn auto en hebben ons op feestelijke wijze door de enorme verkeersdrukte van deze havenstad geloodst.

Wat is het toch heerlijk om dan een uurtje in je eigen fijne cocon te zitten. Gedachten op nul. Blik vooruit. En gaan met die banaan!

Op naar de toekomst!