Masterclass | de kracht van inline leadership

Excelleren op Topniveau

Tijdens de Masterclass ‘De kracht van Inline Leadership’ wordt er een Deep Dive gemaakt in het gedachtegoed van Inline Leadership als tijdloze, onveranderlijke en krachtige basis van waaruit jij als ondernemer de juiste keuzes kan maken die je dichterbij je doel brengt.

Niet door harder en langer te werken maar door ontspannen te leven en werken zoals jij bedoeld bent. Door compleet jezelf te zijn en trouw te blijven aan jezelf zodat jij een doorbraak kunt creëren naar een vrij, succesvol en hoogwaardig leven met impact.

Datum:

donderdag 24 november 2022

Locatie:

Buitenplaats Amerongen

Tijd:

09:00 – 18:00

Datum:
donderdag 24 november 2022

Locatie:
Buitenplaats Amerongen

Tijd:
09:00 – 18:00

WAT KAN IK
VERWACHTEN?

 

  • Hoogwaardig netwerk van gelijkgestemden ondernemers die net als jij het maximale uit zichzelf, hun leven en business willen halen. 

 

  • Je wordt uitgedaagd, op scherp gezet, leert anders denken en gaat krachtige keuzes maken voor jouw persoonlijke en zakelijke doorbraak. Op Topniveau.

 

  • Volledig ontzorgde dag in een hoogwaardig pand uit de zeventiende eeuw waar je teruggaat in de tijd om vanuit het hier en nu aan de toekomst te werken.

 

  • Je ontvangt een naslagwerk met effectieve tools en kritische vragen waar je tijdens en na de masterclass profijt van gaat hebben.

 

  • Je krijgt toegang tot een exclusief event aanbod.

kies voor een vrij en succesvol leven en een hoogwaardige business met blijvende impact

Bonus: Neem gratis een introducee mee naar de Masterclass voor wie dit ook interessant kan zijn.

Deze bonus is geldig t/m 21 oktober 2022.

DE KRACHT VAN
INLINE LEADERSHIP

  • Weet wie je bent, wie je wilt zijn en welk GOUD jij in handen hebt waarmee jij het verschil kunt maken.

 

  • Verwerf Persoonlijk Meesterschap en ontwikkel jouw leiderschap, waardoor je opnieuw richting en sturing kunt geven aan jouw leven èn jouw business. Volledig ‘inline’ met wie jij bent en met wat jij te doen hebt.

 

  • Vergroot jouw (zelf)vertrouwen, vrijheid en invloed, zodat jij een doorbraak kunt maken naar een vrij en succesvol leven met impact.

 

  • Het continue groeimodel ‘Simply BE. The Difference’ laat je inzien welke 3 fases je steeds weer opnieuw moet doorlopen om maximaal te kunnen blijven groeien, presteren en excelleren op topniveau.

 

  • Word een autoriteit op jouw vakgebied, een inspirerend leider en voorbeeld voor velen. Zodat jij echt het verschil kunt maken met wie je BENT en met wat je DOET.
Linda Lex - Homepage - Over Linda Lex - High-End businesscoach

HIGH END ONDERNEMEN VANUIT INLINE LEADERSHIP

 

Kies voor de smalle weg en durf te staan voor jouw unieke visie, doe waar je goed in bent, wat jij belangrijk vindt en waarmee jij het verschil wilt en kunt maken!

Leer hoe jij door te kiezen voor een slimme strategie in minder tijd de kwaliteit, waarde en resultaten van business aanzienlijk kunt verhogen. En maak jezelf los van de organisatie.

Kies voor hoogwaardige KWALITEIT, AANDACHT en WAARDE zonder enige concessies.

Leer hoe jij ontspannen kunt leven en werken op jouw voorwaarden, met klanten en relaties die je uitdagen en jou op juiste waarde schatten.

Creëer een doorbraak naar een vrij en succesvol leven en een business met impact.

Bonus: Neem gratis een introducee mee naar de Masterclass voor wie dit ook interessant kan zijn.

Deze bonus is geldig t/m 21 oktober 2022.

Mark PotDirecteur en initiatiefnemer van Pot verhuizingen | Logistiek | Stadslogistiek

Mooi en afwisselend programma aan de hand van het boekwerk.

Lekker gestructureerd. Jullie wisten de/mijn energie heel goed vast te houden ondanks dat het een hele dag was. De wisselwerking tussen Linda en Linn is heel goed.

Beide kundig maar inhoudelijk op iets anderen speerpunten gericht heb ik het idee. En dat bevalt me goed.

Beiden dragen de visie van Inline leadership en het boek uit maar jullie inhoudelijke voorbeelden n.a.v. de stof zijn af en toe van uit een andere hoek maar wel heel goed complementair. Waardoor je de verschillende mensen in jullie publiek altijd weet te vinden. Sterk wat mij betreft.

Agnes van Goolen Integrator voor Visionairs

De masterclass van Linn en Linda is echt van een zeldzame kwaliteit. Alles straalt high end ondernemen uit en dat doet iets met je als je in een zaal vol gelijkgestemde ondernemers zit.

Het continu groeimodel laat heel goed zien welk pad je als ondernemer te lopen hebt als je echt vanuit Inline Leadership wilt ondernemen en met het werkboek erbij zet je die stappen ook echt.

De samenwerking tussen Linn en Linda verloopt makkelijk, je merkt dat ze goed op elkaar zijn afgestemd.

Ik vind de masterclass een aanrader voor iedere ondernemer die doorheeft dat persoonlijke ontwikkeling onlosmakelijk verbonden is met het ondernemerschap en die in plaats van hard te werken vooral vanuit het hart wil werken.

Linda Lex - Homepage - Over Linda Lex - High-End businesscoach

IK BEN EEN MEESTER VAN MIJZELF
HET ONTWIKKELT ZICH IN MIJ
HET GAAT STEEDS BETER
IK ZAL SLAGEN!