Masterclass | de kracht van inline leadership

Excelleren op Topniveau

Tijdens de Masterclass ‘De kracht van Inline Leadership’ wordt er een Deep Dive gemaakt in het gedachtegoed van Inline Leadership als tijdloze, onveranderlijke en krachtige basis van waaruit jij als ondernemer de juiste keuzes kan maken die je dichterbij je doel brengt.

Niet door harder en langer te werken maar door ontspannen te leven en werken zoals jij bedoeld bent. Door compleet jezelf te zijn en trouw te blijven aan jezelf zodat jij een doorbraak naar een vrij, succesvol en hoogwaardig leven met impact.

Tickets zijn binnenkort beschikbaar. Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Datum:

vrijdag 25 november 2022

Locatie:

Van der Valk Veenendaal

Tijd:

09:30 – 17:00

Datum:
vrijdag 25 november 2022

Locatie:
Van der Valk Veenendaal

Tijd:
09:30 – 17:00

WAT KAN IK
VERWACHTEN?

Tijdens de Masterclass ‘De kracht van Inline Leadership’ word je uitgedaagd om groots te denken, jouw grenzen te verleggen, waardevolle verbindingen met gelijkgestemden aan te gaan èn in actie te komen.

Tevens krijg je inzicht in waar high end ondernemen vanuit Inline Leadership voor staat en waarom dit één van de slimste en meest effectieve keuze is die je als ondernemer kunt maken.

High end ondernemen vanuit Inline Leadership is jouw doorbraak naar een hoogwaardige business met impact.

DE KEUZE VOOR HIGH END ONDERNEMEN VANUIT INLINE LEADERSHIP MAAKT DE WEG VRIJ NAAR EEN VRIJ EN SUCCESVOL LEVEN EN EEN BUSINESS MET IMPACT

DE KRACHT VAN
INLINE LEADERSHIP

  • Weet wie je bent, wie je wilt zijn en welk GOUD jij in handen hebt waarmee jij het verschil kunt maken

 

  • Verwerf Persoonlijk Meesterschap en ontwikkel jouw leiderschap, waardoor je opnieuw richting en sturing kunt geven aan jouw leven èn jouw business. Volledig ‘inline’ met wie jij bent en met wat jij te doen hebt

 

  • Vergroot jouw (zelf)vertrouwen, vrijheid en invloed, zodat jij een doorbraak kunt maken naar een vrij en succesvol leven met impact.

 

  • Het continue groeimodel ‘Simply BE. The Difference’ laat je inzien welke 3 fases je steeds weer opnieuw moet doorlopen om maximaal te kunnen blijven groeien, presteren en excelleren op topniveau.

 

  • Word een autoriteit op jouw vakgebied, een inspirerend leider en voorbeeld voor velen. Zodat jij echt het verschil kunt maken met wie je BENT en met wat je DOET.
Linda Lex - Homepage - Over Linda Lex - High-End businesscoach

HIGH END ONDERNEMEN VANUIT INLINE LEADERSHIP

 

Kies voor de smalle weg en durf te staan voor jouw unieke visie, doe waar je goed in bent, wat jij belangrijk vindt en waarmee jij het verschil wilt en kunt maken!

Leer hoe jij door te kiezen voor een slimme strategie in minder tijd de kwaliteit, waarde en resultaten van business aanzienlijk kunt verhogen.

Kies voor hoogwaardige KWALITEIT, AANDACHT en WAARDE zonder enige concessies.

Leer hoe jij ontspannen kunt leven en werken op jouw voorwaarden, met klanten en relaties die je uitdagen en jou op juiste waarde schatten.

Creëer een doorbraak naar een vrij en succesvol leven en een business met impact.

IK BEN EEN MEESTER VAN MIJZELF
HET ONTWIKKELT ZICH IN MIJ
HET GAAT STEEDS BETER
IK ZAL SLAGEN!